Miksi lähdevesi?

Hyvinvointi työpaikalla

Eden toimittaa raikasta ja terveellistä vettä suoraan työpaikallesi, sinun tarvitsee vain juoda. Yksi tehokkaimmista tavoista huolehtia hyvinvoinnistasi on juuri korkealaatuisen veden juominen. Edenin lähdevesi on peräisin tarkkaan valikoiduista lähteistä, kaukana epäpuhtauksista.

Sana lähde saa meidät usein ajattelemaan juuri hyvinvointia. Meidän lähdevetemme pullotetaan hygieenisissä olosuhteissa suoraan lähteellä suojatussa, luonnollisessa ympäristössä. Me käytämme aina lähdevettä paikallisesta lähteestä läheltä sinua. Suomessa lähdevetemme pullotetaan Etelä-Pohjanmaalla Karijoella, Cristalin luonnonlähteestä.

Vaikka tuore suomalainen hanavetemme on parhaita maailmassa, on hanaveden ja lähdeveden välillä silti ero. Lähdevesi suodattuu hitaasti luonnon omien hiekkasuodatinten läpi, kun taas hanavesi käy läpi kemiallisia prosesseja ollakseen juomakelpoista. Lähdevesi on yksinkertaisesti luonnon itsensä puhdistamaa vettä.

Jotta vesi on luonnollista, se sisältää mikrobiologista bakteeriflooraa, luonnollisia mineraaleja ja on tuoretuote. Lähdevesi on täysin luonnollinen ja siksi arvokas hyvän olon lähde. Se ei ole alttiina desinfioimiselle tai muulle vastaavalle käsittelylle. Vain suodattamista voidaan käyttää; tämä on yksi tärkeimmistä erottavista tekijöistä hanaveteen nähden.

Hyvä vesi luo tarpeen juoda

Luultavasti kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että lähdevesi maistuu hyvältä. Hyvä vesi luo halun juoda, ja kun juomme tarpeeksi vettä, voimme hyvin.

Väsymys, päänsärky ja matala energiataso voivat olla merkkejä liian vähästä juomisesta, ja ne vaikuttavat negatiivisesti keskittymiskykyymme työpäivän aikana.
 

 

Samankaltaiset julkaisut