Juomavesiautomaatit yrityksille

Juomavesiautomaatit yrityksille

Haluatko laadukasta, suodatettua vesijohtovettä tarjoavan automaatin?
20%:n alennus kaikista vesiautomaateistamme
Raikasta vettä aina saatavilla
Tuoretta ja raikasta vettä työpaikalla
Ympäristöystävällinen vaihtoehto
20% alennus Hi-Classista

Hi-Class - korkealuokkaista designia!

Kylmä, huoneenlämpöinen,
kuuma ja hiilihapotettu
Saatavilla lattia- ja pöytämallina
20% alennus Unlimited Touchista

Unlimited - vain Edeniltä

Kylmää, huoneenlämpöistä,
lämmintä tai hiilihapotettua vettä!
OASIS vihreä suodatin,minimaalinen ympäristövaikus

Korkealaatuinen filtterijärjestelmä

Eden-verkkoon yhdistetyt automaatit kytketään suoraan vesipisteeseen. Niiden suodattimet poistavat hiukkaset ja haitalliset elementit, joita tulee vesijohtoputkista, liiallisen kloorin, bakteerit, epäpuhtaudet, hajut ja maut.

Rajoittamaton tarjonta raikasta ja puhdasta vettä milloin vain.

Vesiverkkoautomaatilla nautit raikasta vettä milloin vain vuorokauden ympäri, ilman että tarvitset pulloja. Vesi tulee suoraan vesiverkosta ja suodatetaan. Erinomainen vaihtoehto suureen kulutukseen.

Asiakaspalvelu

Me olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset meitä, siksi tarjoamme useita eri yhteydenottotapoja. Puhelimitse, sähköpostitse ja jopa yksityisellä asiakasalueellasi, jossa voit hallita koko tiliäsi. Miten voimme auttaa?

BIO muki

Koska välitämme ympäristöstämme, olemme kehittäneet pahviset BIO pikarit, jotka mimisoi ympäristövaikutuksenne. Valitsemalla Edenin tuotteita, vahvistat yrityksesi ympäristöystävällistä statusta.

Korkealaatuinen filtterijärjestelmä
Kraanavesi
Asiakaspalvelu
Vesitarvikkeet
Filterkylare

Vesijohtoautomaatit toimistoon

Estääkö jokin rajoitus nauttimasta luonnollisesta pullotetusta lähdevedestä? Onko sinulla pääsy juomaveteen? Jos on, vesijohtoveteen kytketyt juomavesiautomaatit, kuten käänteistä osmoosia hyödyntävät jakelijat tai suodatusjakelijat, ovat täydellinen ratkaisu. Ne tarjoavat sinulle korkealaatuisinta vettä, aina saatavilla ja laskutettuna kiinteällä hinnalla. Eden-verkkoon yhdistetyt automaatit kytketään suoraan vesipisteeseen. Niiden suodattimet poistavat hiukkaset ja haitalliset elementit, joita tulee vesijohtoputkista, liiallisen kloorin, bakteerit, epäpuhtaudet, hajut ja maut. Ne tarjoavat vettä, jonka maku on lähes sama kuin lähdevedellä ja jolla on sama laatutakuu.