Lähdevesiautomaatti

Eden:in vesiautomaatit ovat ihanteellinen ratkaisu, jolla laitat raikasta ja korkealaatuista vettä saataville työpaikallasi.

Vesijohtoautomaatti

Eden Springs tarjoaa sinulle mahdollisuuden vuokrata vesijohtoautomaatin. Kyseessä on vesiautomaatti, joka on yhdistetty vesiverkkoon, jotta voit saada luotettavasti puhdasta vettä jatkuvasti.

Asiakaspalvelu

Me olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset meitä, siksi tarjoamme useita eri yhteydenottotapoja. Puhelimitse, sähköpostitse ja jopa yksityisellä asiakasalueellasi, jossa voit hallita koko tiliäsi. Miten voimme auttaa?

BIO muki

Koska välitämme ympäristöstämme, olemme kehittäneet pahviset BIO pikarit, jotka mimisoi ympäristövaikutuksenne. Valitsemalla Edenin tuotteita, vahvistat yrityksesi ympäristöystävällistä statusta. EDEN BIO on ympäristöystävällinen paperipikari, jossa on 100% uusiokäytettävä biopolymeeripinnoite, tehty aineksista kuten maissitärkkelys joka luo kalvon kuppiin pitäen juoman kupissa.

Lähdevesiautomaatti
Vesijohtoautomaatti
Asiakaspalvelu
Vesitarvikkeet

Vesiautomaatin vuokraus toimistoon

Eden tarjoaa sinulle mahdollisuuden vuokrata vesiautomaatin työpaikallesi. Tämä ratkaisu antaa sinulle seuraavat edut: 

  • Korkealaatuinen ja puhdistettu vesi toimistollasi. 
  • Kiinteähintainen automaattien vuokra, jotta maksat aina saman verran.
  • Erilaiset juomat: kylmää ja kuumaa vettä sekä hiilihappovettä.
  • Tarjoamme sinulle puhdistus- ja huoltopalvelun.
  • Yrityksesi tarpeisiin sopivat palvelut: vesiautomaatit pullotetulle lähdevedelle tai vesijohtoautomaatit, jotka ovat yhdistetty vesiverkkoon. 
     
Ota yhteyttä tänään

Lähdevesiautomaatti

Eden Springs:llä on kaksi vesiautomaattityyppiä: ne, joissa on pullotettua vettä tai ne, jotka on yhdistetty vesiverkkoon ja suodattavat rakennuksen omaa vettä. Voit valita sen, joka parhaiten sopii mieltymyksiisi ja/tai tarpeisiisi ja siten nauttia korkealaatuisesta vedestä työpaikallasi.

Lue lisää
 leitungsgebundene wasserspender

Vesijohtoautomaatti

Jos toimistollasi on suora yhteys rakennuksen juomaveteen, Eden Springs:n kanssa voit puhdistaa tämän veden nauttiaksesi terveellisestä ja korkealaatuisesta juomasta. Vesiautomaattimme yhdistetään suoraan vesiverkkoon ja ne ovat paras ratkaisu yrityksille, jotka haluavat pitää laadukasta vettä jatkuvasti saatavilla. Tarjoamme kiinteän kuukausimaksun erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla, jotta voit hallita kulujasi kuukausitasolla. 

Lue lisää
Nauti parhaanlaatuisesta lähdevedestä toimistossasi

Nauti parhaanlaatuisesta lähdevedestä toimistossasi

Eden:in pullotettu lähdevesi on lähtöisin Karijoen luonnollisesta ja suojellusta lähteestä. Olemme sitoutuneet velvollisuuteemme suojella ympäristöä ja sen vuoksi työskentelemme lähietäisyydeltä saatavan veden kanssa, joka on parasta laatua. Lähteet, joista hankimme vetemme on tarkasti valittu ja ne sijaitsevat kaukana saasteista. 

Lue lisää

Eden Springs Suomi

Eden Springs on Euroopan johtava vesitoimittaja yrityksille.

Ota yhteyttä tänään