Edenin uusi Storm-lähdevesiautomaatti mullistaa vesiautomaattimarkkinat

Hyvinvointi työpaikalla

Syksyn 2017 aikana Eden toi valikoimaansa ensimmäiset kappaleet täysin uudenlaista Storm-lähdevesiautomaattia. Storm on ainutlaatuinen lähdevesiautomaatti erityislaatuisella edullaan: lähdevesipullo on laitteen pohjalla kaapin sisällä. Stormin ansiosta sinun ei siis enää tarvitse nostaa lähdevesipulloja juomavesiautomaattisi päälle. 

Korkealaatuinen teknologia ja hygienia 

Me Edenillä valitsemme vesiratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tiloihin suurista toimistoista pienempiin asiakastiloihin. Pitäen tämän mielessämme varmistamme, että tuotteemme edustavat korkeimpia teknologian ja hygienian standardeja.

Storm edustaa korkeatasoista laatua ja rakennetta. Sen helposti vaihdettavissa oleva SmartFlo™ -yksikkö tekee laitteen huollosta yksinkertaista, nopeaa ja hygieenistä. Hana-alueen yläpuolelle sijoitettu LED-valo helpottaa laitteen käyttöä hämärässä, ja vilkkuva valo ilmoittaa, kun pullo on lähes tyhjä. Laitteessa on myös irrotettava tippakaukalo helpottamaan siivousta. 

Huomio ergonomiassa 

Ergonomia on ollut päätavoitteena tämän mallin suunnittelussa. Selkäystävällisen pullon asettelun lisäksi napit ovat tavallista korkeammalla, mikä mahdollistaa ergonomisemman asennon automaattia käytettäessä. Hanojen ja tippakaukalon korkea väli mahdollistaa myös korkeiden lasien, pullojen ja karahvien helpon käytön. Uudessa mallissa on myös integroitu kupinpidike helposti saatavilla oleville kupeille.  

Virtaviivainen muotoilu kaikkiin ympäristöihin 

Storm-lähdevesiautomaatin muotoilu erottuu muiden joukosta. Stormissa on mihin tahansa ympäristöön hyvin sopiva moderni muotoilu tyylikkäällä mattaviimeistelyllä ja ruostumatonta terästä jäljittelevillä yksityiskohdilla. Piilotettu pullo ja integroitu kupinpidike tekevät kokonaisuudesta siistin ja organisoidun. 

Kuten aina Edenin lähdevesiautomaateista, Stormin kanssa voit nauttia raikkaasta, paikallisesta lähdevedestä. Stormista on saatavilla kaksi vaihtoehtoa kylmällä ja kuumalla tai kylmällä ja huoneenlämpöisellä lähdevedellä. Kuumavesitoiminto sisältää turvalukon, joka takaa toiminnon turvallisen käytön.

Samankaltaiset julkaisut