Lähdevesiautomaatit toimistoon

ERIKOISTARJOUS

Käytä tilaisuus hyväksesi ja saat erikoistarjouksemme.
20%:n alennus kaikista vesiautomaateistamme

Paras ratkaisu sinulle!

Ilmainen konsultaatio vesiautomaateista
Ammattitaitoinen asennus ja palvelu
Tuoretta ja raikasta vettä työpaikalla
Vesiautomaatti ilman velvotteita

Joustavin sopimuksemme

Ilman sitoutumisaikaa
Ilman irtisanomisaikaa
Sisältäen huollot

Eden vesi

Käytämme vain korkealaatuista lähdevettä kotimaisesta lähteestä, jota testataan jatkuvasti. Kaikki lähdevesi Suomessa on peräisin Etelä-Pohjanmaalta Karijoelta, Cristalin luonnonlähteestä.

Muovijalanjälki

Yksi toteuttamistamme hiilen vähennusaloitteistamme, jolla on suurin vaikutus, on pullojemme uudelleenkäyttö. Pullomme voidaan käyttää uudelleen jopa 50 kertaa ennen niiden kierrättämistä.

Asiakaspalvelu

Me olemme käytettävissäsi aina, kun tarvitset meitä, siksi tarjoamme useita eri yhteydenottotapoja. Puhelimitse, sähköpostitse ja jopa yksityisellä asiakasalueellasi, jossa voit hallita koko tiliäsi. Miten voimme auttaa?

BIO muki

Koska välitämme ympäristöstämme, olemme kehittäneet pahviset BIO pikarit, jotka mimisoi ympäristövaikutuksenne. Valitsemalla Edenin tuotteita, vahvistat yrityksesi ympäristöystävällistä statusta. EDEN BIO on ympäristöystävällinen paperipikari, jossa on 100% uusiokäytettävä biopolymeeripinnoite, tehty aineksista kuten maissitärkkelys joka luo kalvon kuppiin pitäen juoman kupissa.

Eden vesi
Vesipullot
Asiakaspalvelu
Vesitarvikkeet

Lähdevesiautomaatin edut vuokrapalveluna

Eden:in vesiautomaatit ovat ihanteellinen ratkaisu, jolla laitat raikasta ja korkealaatuista vettä saataville työpaikallasi. Automaattimme tarjoavat seuraavat 
edut:

  • Korkealaatuinen ja puhdistettu vesi toimistollasi. 
  • Kiinteähintainen automaattien vuokra, jotta maksat aina saman verran.
  • Erilaiset juomat: kylmää ja kuumaa vettä sekä hiilihappovettä.
  • Tarjoamme sinulle puhdistus- ja huoltopalvelun.
Ota yhteyttä tänään

Laadukas lähdevesi: sertifioitu pullotettu vesi

Eden työskentelee päivittäin toimittaakseen toimistoosi parhaan laatuista vettä. Työskentelemme suojeltujen lähteiden kanssa, jotka sijaitsevat lähietäisyydellä vähentääksemme päästöjä ilmakehään sekä suojellaksemme ympäristöä. Suomessa vesilähteemme on Karijoen Cristal luonnonlähde. 

Vedentoimituspalvelustamme

Eden Springsin vesipalvelu on saatavilla kaikenkokoisille yrityksille. Mukaudumme jokaisen yrityksen tarpeeseen tarjotaksemme laadukasta vettä aina kun sitä tarvitaan. Vedentoimituspalveluumme sisältyy: 

  • Maksuton toimitus. 
  • Päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen sykli, tarpeesi mukaan. 
  • Ajastettu toimitus. 
  • Automaattien desinfiointi ja huolto. 

Halutessasi voit myös valita vesijohtoautomaatin, joka on yhdistetty vesiverkkoon ja näin saat nauttia korkealaatuisesta vedestä kiinteällä hinnalla. 

Ota yhteyttä tänään

Kierrätetyt muovipullot

Eden Springs pitää luonnon suojelemisen erittäin tärkeänä. 

Siksi työskentelemme päivittäin ilmastopäästöjen vähentämiseksi ja välttääksemme ilmastonlämpenemistä. Yksi pyrkimyksistämme on hiilipäästöjen vähentäminen yrityksessämme, merkkipaalu jonka olemme saavuttaneet käyttämällä uudelleen Eden-vesipullot. 

Nyt nämä pakkaukset voidaan käyttää uudelleen jopa 50 kertaa ennen kierrättämistä. Maksimaalinen säästötoimenpide, jolla suojelemme ja pidämme yllä planeettaamme