TAATTU LAATU

Täytämme kaikki EU:n ja paikalliset säännökset sekä laatustandardit veden ja tarvikkeiden suhteen. Veden laatu on meille tärkeintä, tuli vesi sitten huolella valituista lähteistämme tai toimistonne vesijohdoista. Suoritamme tiukkoja ja päivittäisiä testejä lähdeveden suhteen. Vesijohtoautomaateissamme käytämme vain 3M laadukkaimpia suodattimia.

SERTIFIKAATIT

Yrityksemme on kaikkien tärkeiden alan järjestöjen akkreditoima

WATERCOOLERS EUROPE (WE)

Olemme jäsen Watercoolers Europe -järjestössä, joka antaa ohjeita liikealaa ohjaavista kansainvälisistä säädöksistä, sekä tarjoaa vastauksia terveys- ja turvallisuuskysymyksiin. WE:lla on merkittävä rooli alan tuotteiden laadun ylläpitämisessä. Yksi WE:n jäsenyyden ehdoista on, että osallistumme perusteellisiin ennakoimattomiin tarkastuksiin pullottamollamme ja jakelukeskuksissamme. Olemme näissä tarkastuksissa jatkuvasti ylittäneet järjestön vaatimukset.

WE

EUROPEAN DRINKING WATER COOLER ASSOCIATION (EDWCA)

Olemme jäsen Euroopan Drinking Water Cooler Associationissa, joka sääntelee eurooppalaisia vesijohtoautomaattimarkkinoita.

EDWCA

NORDIC WATER COOLER ASSOCIATION (NWCA)

Olemme jäsen Nordic Water Cooler Associationissa, joka sääntelee pohjoismaisia vesiautomaattimarkkinoita antaen ohjeistuksia ja suuntaviivoja alan toimintaan paikallisella tasolla.

NORDIC WATER COOLER ASSOCIATION (NWCA)