Edenin uusi Storm-lähdevesiautomaatti mullistaa vesiautomaattimarkkinat

Syksyn 2017 aikana Eden toi valikoimaansa ensimmäiset kappaleet täysin uudenlaista Storm-lähdevesiautomaattia. Storm on ainutlaatuinen lähdevesiautomaatti erityislaatuisella edullaan: lähdevesipullo on laitteen pohjalla kaapin sisällä. Stormin ansiosta sinun ei siis enää tarvitse nostaa lähdevesipulloja juomavesiautomaattisi päälle. 

Korkealaatuinen teknologia ja hygienia 

Lue lisää

Eden Springs johtaa markkinaansa ympäristötoimenpiteillä

Eden Springs johtaa markkinaansa ympäristötoimenpiteillä
Eden Springs auttaa tuhansia eurooppalaisia asiakkaitaan ehkäisemään ilmastonmuutosta CarbonNeutral® -ohjelmansa avulla.

Eden Springs International, Euroopan johtava toimistojen vesi- ja kahvipalveluratkaisuiden tarjoaja, on kompensoinut yli 141 000 tonnia hiilidioksidia vuodesta 2010. Tämä määrä vastaa yli 1,4 miljoonaa economy-luokan lentoa Lontoosta Berliiniin, tai yli 16 500 automatkaa maailman ympäri.

Seitsemän vuotta sitten Eden Springs ymmärsi vastuullisen yrityksen maineen luomisen arvon auttamalla eurooppalaisia asiakkaitaan ehkäisemään ilmastonmuutosta CarbonNeutral-sertifioitujen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoamisen avulla.

Lue lisää

Kahvin ja työn iloinen liitto

Kahvin ja työn iloinen liitto

Kahvin ja työn erottamaton yhteys on modernin sivilisaatiomme kulmakiviä – niin täydellinen pari, että siitä on muodostunut tämän päivän työelämän ydin. Työntekijät, jotka etsivät jotakin maukasta täydentämään työpäivänsä, ovat huomanneet kahvikupillisen hyödyt eivätkä näytä merkkejä kofeiinista luopumisesta.

Me tiedämme, että kahvin ja työn suhde on ikuinen rakkaustarina – mutta mikä tekee tästä siteestä niin vahvan?

Suorituskyky

Lue lisää

Mitä tapahtuu, jos juot liian vähän vettä töissä?

Mitä tapahtuu, jos juot liian vähän vettä töissä?
Ohimot tykyttävät, kurkku ja huulet tuntuvat kuivalta ja kollegan ääni muuttuu ärsyttävämmäksi joka minuutti. Mitä sinä ja monet muut kokevat ovat nestehukan aikaisia merkkejä, joita pystyt helposti ennaltaehkäisemään – juomalla muutaman ylimääräisen lasillisen vettä. Helposti saatavilla oleva juomavesi työpaikalla voi auttaa tässä pitkälle.  
Lue lisää

Oletko kyllästynyt ”samaan vanhaan” veteen?

Oletko kyllästynyt ”samaan vanhaan” veteen?

Välillä voimme kyllästyä juomaan tavallista vettä – mikset kokeilisi piristää vesilasillistasi tänä kesänä?

Voit pakastaa jääpaloja marjojen, hedelmänpalojen tai yrttien kanssa ja käyttää niitä tuomaan väriä vesilasiisi. Tai mikset kokeilisi maustaa vettä piristääksesi työpäivääsi ja saadaksesi hieman lisäenergiaa?

Seuraa alla olevia helppoja ohjeita, ja saat kesän mahdollisesti parhaimman makuisen lasin vettä!

Lue lisää

Nestehukka: tiedä faktat

Nestehukka: tiedä faktat
Pysy virkeänä lasillisella raikasta vettä!

Terve ihmiskeho koostuu yli kahdesta kolmasosasta vettä. Vesi auttaa niveliä ja silmiä pysymään kosteina, edistää ruuansulatusta, huuhtoo pois kehon ylimääräisiä aineita ja toksiineja, ja pitää ihon terveenä.

Nestehukan aikaisia varoitusmerkkejä ovat:

Lue lisää

6 syytä hankkia vesiautomaatti toimistoon

6 syytä hankkia vesiautomaatti toimistoon

Jokainen meistä on tehty vedestä. Lihaksistostamme 75 % on vettä, luista 22 %, verestä 83 % ja aivoistamme huimat 90 % on vettä. Jotta elimistömme toimii kuten pitääkin ja pysymme terveenä, meidän täytyy juoda vettä. 

Keräsimme kuusi syytä, miksi raikkaan veden tarjoaminen työpaikalla kannattaa:

Lue lisää

7 terveellistä välipalaa työpöydän ääreen

7 terveellistä välipalaa työpöydän ääreen

Kun väsymys iskee aamupäivällä tai saavutat väistämättömän iltapäiväväsymyksen, valitsetko terveellisen välipalan ylläpitämään energiatasojasi, vai tartutko johonkin makeaan saadaksesi nopeasti sokeria, vain huomataksesi että energiatasosi ovat pian takaisin lähtökuopissaan?

Lue lisää

Kartuta kahvitietouttasi – tässä tulevat oikeat vastaukset suureen kahvitietovisaamme!

Kartuta kahvitietouttasi

Kansainvälisen kahvipäivän yhteydessä lanseerasimme suuren kahvivisan, joka testasi vastaajien kahvitietoutta kymmenellä kiperällä kysymyksellä. Nyt paljastamme, miten hyvin kyselyyn vastaajat tuntevat rakastamamme juoman. Katso oikeat vastaukset ja kartuta samalla omaa kahvitietouttasi!

Lähes 90% vastaajista tunnisti paahtamattoman kahvin neljän kuvan joukosta. Harmahtavat kahvimarjan siemenet muuttavat paahtuessaan väriä ja niiden tilavuus kasvaa, mutta yhdennäköisyys on silti selkeästi havaittavissa paahtamattomien ja paahdettujen kahvipapujen välillä.

Lue lisää

Pages