Eden (Espanja)

Eden

Eden Springs on johtava työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoaja Euroopassa.

Jokainen toimisto tarvitsee vesi- ja kahviratkaisuja työntekijöilleen, asiakkailleen ja vierailijoille, koska vesi ja kahvi edustavat 80 % kaikista työssä kulutetuista juomista. 
Edeniltä saat kaikki juomaratkaisusi yhdeltä toimittajalta!

Vettä Edeniltä
Meillä on laaja kirjo lähdevesiautomaatteja, vesijohtoautomaatteja ja juomapulloja, jotka täyttävät kaikki toimiston vesitarpeet.
Ylläpidämme joka vuosi Euroopan nestetasapainoa…

  • 800 miljoonalla vesilitralla.
  • 1 miljoonalle janoiselle yritykselle 
  • 18 maassa.

Kahvia Edeniltä
Tuomme kahvin kaikenlaisille työpaikoille. Tarjoamme laajan kirjon kahviautomaatteja sekä kahvipapuja, jauhettua kahvia ja suodatinkahvia. 
Toimittajamme ovat johtavia merkkejä, kuten Robert Paulig Roastery, Meira, Lavazza, Segafredo ja LeRoyal.

Euroopan johtaja

Euroopan johtaja

Eden Springs Europe on johtava vesituotemerkki yrityksille, sen laaja ratkaisuvalikoima sisältää mineraalivettä, vesijohtokäyttöisiä juomavesiautomaatteja ja pieniä vesipulloja. Yrityksille tarkoitetun laajan kahviratkaisujen valikoimamme ansiosta olemme asettaneet itsellemme tavoitteeksi tulla sekä veden että kahvin johtavaksi toimittajaksi Euroopassa.

Yli 18 maata kattavan edustus- ja luonnonlähteiden verkostomme ansiosta Eden pulloissa jaetaan yli 800 miljoonaa litraa vettä vuodessa, ja yhtiö palvelee yli puolta miljoonaa asiakasta vesi- ja kahviratkaisuillaan.

Missiomme on virkistää Euroopan asiakkaitamme toimiston juomaratkaisuilla. Energiaa ja hyvinvointia tuovien tuotteidemme ansiosta Eden auttaa meitä pitämään paremmin huolta itsestämme joka päivä. Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme, tuotetarjonnasta tai maista, joissa toimimme.

Jos haluat lisätietoja Eden Springs -konsernista, käy osoitteessa www.edensprings.com tai jos haluat lisätietoja yhtiöstä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@fi.edensprings.com me annamme mielellämme lisää tietoja Edenistä.

Primo

Keitä me olemme

Eden toimittaa integroituja vesi- ja kahvijärjestelmiä 800 000 asiakkaan tiloissa 19 maassa sijaitseviin automaatteihin. Valikoimissamme on monenlaisia pullojuomavesiautomaatteja, vesijohtolähtöisiä juomavesiautomaatteja ja pieniä pullopakkauksia sekä kuumien juomien ratkaisuja, kuten kahviautomaatteja sekä laadukkaita kahvi-, tee- ja muita tarvikkeita. Eden toimittaa noin 800 miljoonaa litraa vettä, 30 miljoonaa kahvikapselia sekä kahvijauhetta asiakkailleen joka vuosi! 
 
Edenillä on noin 3 000 työntekijää ja Euroopan laajuinen jakeluverkosto sekä tuotantolaitos, noin 1 100 palveluajoneuvoa ja 29 5G-pullotuslaitosta (mukaan lukien Edenin yhteistyökumppanit). Vuoden 1998 perustamisen jälkeen toiminta on laajentunut yrittelijäisyyden, markkinoiden laajentumisen, operationaalisen osaamisen ja yli 100 erikokoisen hankinnan myötä. 

Vuodesta 2016 lähtien Eden Springs on ollut osa Primo Water Corporationia (NYSE: PRMW; TSX: PRMW). Kyse on juomayhtiöstä, jonka osuus koteihin ja toimistoihin toimitettavien pullovesien alalla on tilavuuden perusteella kansallisesti suurin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Israelissa. Se on yksi Euroopan viidestä suurimmasta kahvijärjestelmien tarjoajasta ja toimii 21 maassa sekä eräs suurimmista vesiautomaattien, puhdistetun pulloveden ja itse täytettävien juomavesipullojen toimittajista Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tavoitamme yli 2,5 miljoonaa asiakasta Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ja meillä on tukenamme strategisesti sijaitsevat myynti- ja jakelulaitokset ja kalusto sekä tukkukauppiaita ja jakelijoita. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus palvella tehokkaasti asuinalueita, yrityksiä ja pieniä ja suuria jälleenmyyjiä. Lisätietoja http://www.primowatercorp.com