Eden

Eden Springs on johtava työpaikkojen vesiratkaisujen tarjoaja Euroopassa.

Vettä Edeniltä
Meillä on laaja kirjo lähdevesiautomaatteja, vesijohtoautomaatteja ja juomapulloja, jotka täyttävät kaikki toimiston vesitarpeet.
Ylläpidämme joka vuosi Euroopan nestetasapainoa…

  • 800 miljoonalla vesilitralla.
  • 1 miljoonalle janoiselle yritykselle 
  • 18 maassa.

Euroopan johtaja

Eden Springs Europe on johtava vesituotemerkki yrityksille, sen laaja ratkaisuvalikoima sisältää mineraalivettä, vesijohtokäyttöisiä juomavesiautomaatteja.

Yli 18 maata kattavan edustus- ja luonnonlähteiden verkostomme ansiosta Eden pulloissa jaetaan yli 800 miljoonaa litraa vettä vuodessa, ja yhtiö palvelee yli puolta miljoonaa asiakasta vesi- ja kahviratkaisuillaan.

Missiomme on virkistää Euroopan asiakkaitamme toimiston juomaratkaisuilla. Energiaa ja hyvinvointia tuovien tuotteidemme ansiosta Eden auttaa meitä pitämään paremmin huolta itsestämme joka päivä. Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme, tuotetarjonnasta tai maista, joissa toimimme.

Jos haluat lisätietoja Eden Springs -konsernista, käy osoitteessa www.edensprings.com tai jos haluat lisätietoja yhtiöstä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@fi.edensprings.com me annamme mielellämme lisää tietoja Edenistä.

Primo

Keitä me olemme

Me Eden Primolla pyrimme edistämään terveempää elämää kotona ja työpaikoilla. Asiakkaidemme on helppo nauttia laadukkaasta vedestä missä, milloin ja miten tahansa. 

 

Olemme johtava juomavesiratkaisujen toimittaja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, meillä on yli 9 000 sitoutunutta työntekijää ja 2,6 miljoonaa asiakasta 21 markkina-alueella. 

 

Joustavat ratkaisut, joiden avulla voimme täyttää kaikkien asiakkaidemme erityiset tarpeet. Voitokas yhdistelmä kokoa, maantieteellistä kattavuutta, luokan parasta tekniikkaa ja kokemusta antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja ratkaisuja heidän erilaisiin tarpeisiinsa. Lähdevesiautomaateista vesiverkkoautomaatteihin ja annostelijoihin kotitalouksia varten ja suurikapasiteettiseen käyttöön toimistoissa ja työpaikoilla. 

 

Tyytyväiset asiakkaat ovat ykkösprioriteettimme. Asiakkaat ensin -mentaliteetti on sisällytetty organisaatioomme. Huolellisen seurannan avulla optimoimme ja parannamme toimintaamme jatkuvasti joka päivä ylittääksemme odotukset. Etsimme ennakoivasti rehellistä palautetta alan standardikäytäntöjen ja tunnustettujen alustojen kautta, mukaan lukien NPS-kyselyt, Google My Business ja Trustpilot-arvostelut. 

 

Vesi on luonnon lahja, ja ympäristön suojeleminen on missiomme ydin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota vettä asiakkaillemme ympäristöystävällisellä tavalla, ja Eden Primolla on yli 10 vuoden ajan ollut Carbon Neutral -sertifikaatit Euroopassa. Käytämme 100 %:sti uusiutuvaa sähköä ja edistämme aktiivisesti vesilähteidemme säilyttämistä.  

http://www.primowatercorp.com