Eden Spring -konserni

Elinvoimaa yrityksille yli 18 vuoden ajan
Eden (Espanja)

Eden

Eden Springs on johtava työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoaja Euroopassa.

Jokainen toimisto tarvitsee vesi- ja kahviratkaisuja työntekijöilleen, asiakkailleen ja vierailijoille, koska vesi ja kahvi edustavat 80 % kaikista työssä kulutetuista juomista. 
Edeniltä saat kaikki juomaratkaisusi yhdeltä toimittajalta!

Vettä Edeniltä
Meillä on laaja kirjo lähdevesiautomaatteja, vesijohtoautomaatteja ja juomapulloja, jotka täyttävät kaikki toimiston vesitarpeet.
Ylläpidämme joka vuosi Euroopan nestetasapainoa…

  • 800 miljoonalla vesilitralla.
  • 1 miljoonalle janoiselle yritykselle 
  • 18 maassa.

Kahvia Edeniltä
Tuomme kahvin kaikenlaisille työpaikoille. Tarjoamme laajan kirjon kahviautomaatteja sekä kahvipapuja, jauhettua kahvia ja suodatinkahvia. 
Toimittajamme ovat johtavia merkkejä, kuten Robert Paulig Roastery, Meira, Lavazza, Segafredo ja LeRoyal.

Euroopan johtaja

Euroopan johtaja

Eden Springs Europe on johtava vesituotemerkki yrityksille, sen laaja ratkaisuvalikoima sisältää mineraalivettä, vesijohtokäyttöisiä juomavesiautomaatteja ja pieniä vesipulloja. Yrityksille tarkoitetun laajan kahviratkaisujen valikoimamme ansiosta olemme asettaneet itsellemme tavoitteeksi tulla sekä veden että kahvin johtavaksi toimittajaksi Euroopassa.

Yli 18 maata kattavan edustus- ja luonnonlähteiden verkostomme ansiosta Eden pulloissa jaetaan yli 800 miljoonaa litraa vettä vuodessa, ja yhtiö palvelee yli puolta miljoonaa asiakasta vesi- ja kahviratkaisuillaan.

Missiomme on virkistää Euroopan asiakkaitamme toimiston juomaratkaisuilla. Energiaa ja hyvinvointia tuovien tuotteidemme ansiosta Eden auttaa meitä pitämään paremmin huolta itsestämme joka päivä. Lue lisää kansainvälisestä toiminnastamme, tuotetarjonnasta tai maista, joissa toimimme.

Jos haluat lisätietoja Eden Springs -konsernista, käy osoitteessa www.edensprings.com tai jos haluat lisätietoja yhtiöstä, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@edensprings.com me annamme mielellämme lisää tietoja Water Edenistä.

Cott-konserni

Vuodesta 2016 lähtien Eden Springs on ollut osa Cott Corporationia (NYSE: COT; TSX: BCB), monialaista juomayhtiötä, jonka osuus pulloveden toimitusalalla koteihin ja toimistoon on kansallisesti suurin tilavuuden perusteella Pohjois-Amerikassa. Se on Euroopan johtava muokattujen paahdettuja ja sekoitettujen kahvipalvelun tarjoaja ja Yhdysvaltojen suurin jääteen toimittaja elintarvikealalla sekä eräs suurimmista juomavalmistajista maailmassa jälleenmyyjien, tuotemerkkien omistajien ja jakelijoiden puolesta.

Cott-alusta saavuttaa yli 2,3 miljoonaa asiakasta tai jakelupistettä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, mitä tukevat strategisesti sijoitetut toimipaikat sekä myynnissä että jakelussa ja kalustossa, samoin kuin tukkumyyjiä että jakelijoita. Tämän ansiosta konserni voi tehokkaasti palvella asuinalueita, yrityksiä, ravintolaketjuja, hotelleja, pieni ja suuria jälleenmyyjiä sekä terveydenhuollon laitoksia. Lisätietoja näet osoitteessa www.cott.com.

Lisätietoja Cottin Code of Conductista saat klikkaamalla tästä.

Lisätietoja Cottin Code of Conductista saat klikkaamalla tästä