Eden carreers

Edenin palveluksessa työskentely

Annamme energiaa päivään miljoonille ihmisille työpaikalla ja kotona vesi- ja kahviratkaisuillamme. Yhdessä yli 3 000 kolleegan avulla, annamme erinomaista palvelua asiakkaillemme 18 maassa ympäri Eurooppaa. 

Edenillä ei yksikään päivä ole kuin edellinen. Uusia mahdollisuuksia tulee joka päivä ja niillä on suuri vaikutus yritykseemme ja uriimme. 

Välitämme työntekijöistämme ja jatkuvasti kehitämme työntekijöitämme reilun toimminan kautta ja tarjoamme ylenemismahdollisuuksia yksilöllisesti kaikkien potentiaalin ja halun mukaan. Olitpa sitten tuotteiden toimittaja, talous- asiantuntija tai markkinoija, sinä ja sinun panostus on yhtä tärkeä. 

Meillä on tarjolla erilaisia rooleja jakelussa, asiakaspalvelussa ja huollossa, myynissä ja markkinoinnissa, talouspuolella ja henkilöstöhallinnossa ympäri Eurooppaa, jotta sinä voit aloittaa urasi monipuolisessa, dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. 

Meidän Eden tuo energiaa nauttimaan elämästä täysin rinnoin. 

Liity meihin

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Kuulemme aina mielellämme taidokkaista osaajista, jotka haluavat liittyä mukaan Edenin menestystarinaan!

Hae
Tiedoston tulee olla pienempi kuin 2 MB
Hyväksytyt tiedostotyypit: pdf doc.
Tiedoston tulee olla pienempi kuin 2 MB
Hyväksytyt tiedostotyypit: pdf doc docx.

Napsauttamalla seuraavaa painiketta hyväksyt, että Eden Springs OY Finland käsittelee tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: Tarjotakseen sinulle tietoa, jota pyydät tällä lomakkeella.

Tietosi voidaan julkistaa muille Eden-konsernin yrityksille ja tietojenkäsittelyn käyttäjille Euroopan talousalueella (ETA) ja sen ulkopuolella. Siirrot ETA: n ulkopuolelta perustuvat Euroopan komission hyväksymiin riittävyyspäätöksiin tai sopimusehtoihin.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ja voit myös käyttää pääsyoikeuttasi, sekä oikeuttasi korjauksiin, poistoon, vastustamiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja tiedon siirrettävyyteen lähettämällä viestin, joka sisältää kopion kansallisesta henkilökortistasi tai asiakirjasta, joka todistaa henkilöllisyytesi ja josta ilmenee osoitteesi viestintätarkoituksia varten osoitteeseen: GDPR@fi.edensprings.com

 Lisätietoa tietosuojasta löydät tietosuojakäytännöstämme: https://www.edensprings.fi/tietosuoja

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.