Ihmiset @Eden

Me pyrimme vaikuttamaan ja parantamaan maailmaa. Toimimme 18:ssa eri maassa ja meitä on yhteensä yli 3 000 työntekijää.
Eden carreers

Edenin palveluksessa työskentely

Me välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme heille kasvua ja kehitysmahdollisuuksia sekä kiinnostavia haasteita ja tilaa aloitteellisuudelle ja asioihin vaikuttamiselle.

Perustajamme on visionääri ja yrittäjä, joten haluamme puolellemme ihmisiä, jotka suhtautuvat liiketoimintaamme omanaan, huolella, vastuullisesti ja luovasti.

Edenillä mikään päivä ei ole samanlainen, ja jos sinusta on tulossa myyjä, rahoittaja tai markkinoija, sinä ja roolisi ovat hyvin tärkeitä meille.

Tavoitteemme on kehittää työntekijöitämme reilun, vankan ja läpinäkyvän tuloshallintajärjestelmän avulla ja tarjota työssä etenemismahdollisuuksia jokaisen potentiaalin ja tavoitteiden mukaisesti.

Me tarjoamme useita eri rooleja jakelussa, toiminnoissa, myynnissä ja markkinoinnissa, rahoituksessa ja henkilöstöosastolla kaikkialla Euroopassa, joten voit kehittää uraasi monimuotoisessa, dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Edenin arvot

Edenin arvot heijastavat syvintä olemustamme ja tulevaisuuden tavoitteitamme.
Ne ohjaavat käyttäytymistämme, vuorovaikutustamme yhtiön sisällä, miten teemme päätöksiä ja suhteitamme asiakkaisiimme, toimittajiimme ja yhteisöihin, joissa toimimme.
Nämä arvo inspiroivat meitä kehittymään ja vaikuttamaan menestyksekkääseen tulevaisuuteen, ja toivomme myös sinun noudattavan vakaumustamme ja arvojamme.

Lue lisää

Liity meihin

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Kuulemme aina mielellämme taidokkaista osaajista, jotka haluavat liittyä mukaan Edenin menestystarinaan!

Hae
Tiedoston tulee olla pienempi kuin 2 MB
Hyväksytyt tiedostotyypit: pdf doc.
Tiedoston tulee olla pienempi kuin 2 MB
Hyväksytyt tiedostotyypit: pdf doc docx.

Napsauttamalla seuraavaa painiketta hyväksyt, että Eden Springs OY Finland käsittelee tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: Tarjotakseen sinulle tietoa, jota pyydät tällä lomakkeella.

Tietosi voidaan julkistaa muille Eden-konsernin yrityksille ja tietojenkäsittelyn käyttäjille Euroopan talousalueella (ETA) ja sen ulkopuolella. Siirrot ETA: n ulkopuolelta perustuvat Euroopan komission hyväksymiin riittävyyspäätöksiin tai sopimusehtoihin.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ja voit myös käyttää pääsyoikeuttasi, sekä oikeuttasi korjauksiin, poistoon, vastustamiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja tiedon siirrettävyyteen lähettämällä viestin, joka sisältää kopion kansallisesta henkilökortistasi tai asiakirjasta, joka todistaa henkilöllisyytesi ja josta ilmenee osoitteesi viestintätarkoituksia varten osoitteeseen: GDPR@fi.edensprings.com

 Lisätietoa tietosuojasta löydät tietosuojakäytännöstämme: https://www.edensprings.fi/tietosuoja

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.