Ihmiset @Eden

Pyrimme tekemään positiivista eroa maailmassa.
Eden carreers

Edenin palveluksessa työskentely

Me välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme heille kasvua ja kehitysmahdollisuuksia sekä kiinnostavia haasteita ja tilaa aloitteellisuudelle ja asioihin vaikuttamiselle.

Perustajamme on visionääri ja yrittäjä, joten haluamme puolellemme ihmisiä, jotka suhtautuvat liiketoimintaamme omanaan, huolella, vastuullisesti ja luovasti.

Edenillä mikään päivä ei ole samanlainen, ja jos sinusta on tulossa myyjä, rahoittaja tai markkinoija, sinä ja roolisi ovat hyvin tärkeitä meille.

Tavoitteemme on kehittää työntekijöitämme reilun, vankan ja läpinäkyvän tuloshallintajärjestelmän avulla ja tarjota työssä etenemismahdollisuuksia jokaisen potentiaalin ja tavoitteiden mukaisesti.

Me tarjoamme useita eri rooleja jakelussa, toiminnoissa, myynnissä ja markkinoinnissa, rahoituksessa ja henkilöstöosastolla kaikkialla Euroopassa, joten voit kehittää uraasi monimuotoisessa, dynaamisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Edenin arvot

Edenin arvot heijastavat syvintä olemustamme ja tulevaisuuden tavoitteitamme.
Ne ohjaavat käyttäytymistämme, vuorovaikutustamme yhtiön sisällä, miten teemme päätöksiä ja suhteitamme asiakkaisiimme, toimittajiimme ja yhteisöihin, joissa toimimme.
Nämä arvo inspiroivat meitä kehittymään ja vaikuttamaan menestyksekkääseen tulevaisuuteen, ja toivomme myös sinun noudattavan vakaumustamme ja arvojamme.

Lue lisää

Liity meihin!

Avoimet työpaikat Suomessa

ASIAKASPALVELIJAA

Vaanta

Asiakaspalvelutyöntekijänä työskentelet toimistollamme Vantaalla ja autat asiakkaitamme heidän tarpeissaan. Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelutyöstä ja haluat tehdä kaikkesi, jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä. Työsuhde on osa-aikainen (n. 14-18 tuntia per viikko), voimassa toistaiseksi ja alkaa välittömästi. Halukkaalle voimme myös tarjota määräaikaista työtä minim. 3kk jaksossa samalla viikkotuntimäärällä. Kyseinen tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle.

Asiakaspalvelutyöntekijänä työskentelet toimistollamme Vantaalla ja autat asiakkaitamme heidän tarpeissaan. Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelutyöstä ja haluat tehdä kaikkesi, jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä. Työsuhde on osa-aikainen (n. 14-18 tuntia per viikko), voimassa toistaiseksi ja alkaa välittömästi. Halukkaalle voimme myös tarjota määräaikaista työtä minim. 3kk jaksossa samalla viikkotuntimäärällä. Kyseinen tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle.

Vastuut

Työtehtäviisi kuuluvat yritysasiakkaiden palveleminen puhelimitse sekä sähköpostitse ja tämän lisäksi myös yhteydenpito myynti- ja jakeluosastoihimme Suomessa. Autat ratkaisemaan asiakkaan ongelman ja varmistat, että asiakas kokee saaneensa parasta mahdollista palvelua. Työhön sisältyy myös jonkin verran hallinnollisia tehtäviä ja  lähtevien puheluiden käsittelyä laadun varmistamiseksi.

Asiakaspalvelukeskuksemme noudattaa konseptia ”one-stop-shop”, eli työtehtävämme kattavat kaiken asiakkaiden kyselyihin vastaamisesta laskentatoimeen ja lisämyyntiin puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakaspalvelun lisäksi myös osto/vuokra sopimusten ja hinnastojen päivitys, laskutus ja maksamattomien maksujen perintä ja yhteistyö perintätoimistojen kanssa kuuluvat työnkuvaan.

Edellytykset

Sinusta:        
Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja tietokone. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja B2B-työstä sekä työskentelystä call centerissä luetaan eduksi. Odotamme sinulta sitoutumista työhön, ammattimaista otetta sekä järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata yritysasiakkaidemme puheluihin ja sähköposteihin ja auttaa heitä ongelman ratkaisemisessa.

Tarjoamme:

  • Jännittävät ja haastavat projektit dynaamisessa liiketoiminnassa
  • Laajat kehitysmahdollisuudet
  • Nopeat päätöksentekoprosessit
  • Kiinteä kuukausipalkka + provisio tai tuntipalkka

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hr.nordic@edensprings.com. Otsikoi hakemuksesi ”Customer Service Finland”. 

Liity meihin

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Kuulemme aina mielellämme taidokkaista osaajista, jotka haluavat liittyä mukaan Edenin menestystarinaan!

Hae
Tiedoston tulee olla pienempi kuin 2 MB
Hyväksytyt tiedostotyypit: pdf doc.
Tiedoston tulee olla pienempi kuin 2 MB
Hyväksytyt tiedostotyypit: pdf doc docx.

Napsauttamalla seuraavaa painiketta hyväksyt, että Eden Springs OY Finland käsittelee tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: Tarjotakseen sinulle tietoa, jota pyydät tällä lomakkeella.

Tietosi voidaan julkistaa muille Eden-konsernin yrityksille ja tietojenkäsittelyn käyttäjille Euroopan talousalueella (ETA) ja sen ulkopuolella. Siirrot ETA: n ulkopuolelta perustuvat Euroopan komission hyväksymiin riittävyyspäätöksiin tai sopimusehtoihin.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ja voit myös käyttää pääsyoikeuttasi, sekä oikeuttasi korjauksiin, poistoon, vastustamiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja tiedon siirrettävyyteen lähettämällä viestin, joka sisältää kopion kansallisesta henkilökortistasi tai asiakirjasta, joka todistaa henkilöllisyytesi ja josta ilmenee osoitteesi viestintätarkoituksia varten osoitteeseen: GDPR@fi.edensprings.com

 Lisätietoa tietosuojasta löydät tietosuojakäytännöstämme: https://www.edensprings.fi/tietosuoja

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.