Mitä on lähdevesi ja kuinka se eroaa mineraalivedestä

Vesi ja hyvinvointi

Mitä on lähdevesi? Molemmat mineraali- ja lähdevesi tulee maanalaisista lähteistä ja molemmat voi spontaanisti nousta maan pinnalle tai vesi voidaan poistaa useilla eri tekniikoilla, kuten kaivoilla tai ojilla. 
Suurin ero mineraali- ja lähdevedellä on se että mineraalivedessä on kiinteä mineraalikoostumus, toisinkuin lähdevedessä. Jokatapauksessa molemmat ovat puhtaita ja tuovat saman hyödyn.

Lähdevesi luonnosta: sen tärkeimmät hyödyt

Jotta vesi voidaan luokitella mineraalivedeksi, sen pitää täyttää seuraavat kriteerit:
 - Se on saatu maanalaisesta lähteestä.
- Noussut luontaisesti tai nostettu teknisesti. 
- Että siinä on omia puhdistavia ominaisuuksia, jotta sitä voidaan juoda.
- Sen muiden olennaisten ominaisuuksien on oltava vakioita luonnollisen vaihtelun rajoissa.

Lähde- ja mineraalivedet hyödyt

Mineraaliveden päähyödyt, riippumatta sen alkuperästä, löytyyy veden koostumuksesta.
Vaikka siinä onkin hieman eroja, että mistä lähteestä vesi otetaan, on mineraalivesi calcium, magnesium, sulfaatti ja rauta rikkaampaa.
Calsium on elintärkeää keholle. Calsium pitää luun tiheyden tasaisena, joten sen juominen vahvistaa luita ja vähentää osteoporoosia.
Magnesium on mineraali joka vahvistaa immuunijärjestelmäämme, kun taas sulfaatit on mukana kehon myrkkyjen poistossa. 
Rauta vähentää ikääntymisen merkkejä ja on elintärkeä osa hapenkuljetuksessa elimiimme.
Näiden 4 mineraalin lisäksi maanalainen vesi voi sisältää muitakin mineraaleja kuten natrumia, sinkkiä, potassiumia ja kloridia, millä on tunnetusti useita terveyshyötyjä.

Muut hyödyt 

Lähde- ja mineraalivesi auttaa kehoamme palauttamaan normaalin elektrolyyttitasomme. Elektrolyytteja löytyy verestä, virtsasta ja muista kehon eritteistä ja niiiden pitäminen tasapainossa kehittää hyvää verenkiertoa ja lihasten toimintaa.

- Ehkäisee kariesta
- Luonnollinen hoitokeino nivelkipuihin ja turvonneisuuteen
- Ylläpitää sydän- ja verisuoniterveyttä
- Auttaa pitämään kolesterolin kurissa
- Ehkäisee munuaiskiviä, sillä mineraaliveden juominen lisää magnesiumin ja kaliumin määrää, joka auttaa vähentämään kaliumoksalaatteja (munuaiskivien syy)
- Mineraalivesi on erityisen hyödyllistä raskaana oleville naisille, sillä se on tärkeää olla nesteytetty, jotta voit synnyttää terveen lapsen. 
- Se myös tuhoaa bakteereja jotka aiheuttaa tulehduksia, näinollen maksimoi kehosi kyvyn toimia ja estää ravinteiden puutten.
.

Edenillä me tarjoamme valikoiman suosittuja lähdevesiautomaatteja, jotka ottavat osaa parempaan terveyteen- Katso laaja valikoimamme ympäristöystävällisiä automaatteja täältä

 

Samankaltaiset julkaisut