Eden Springs julkistaa yrityskaupan Nestlé Waters Directin kanssa

Edenin maailma

03.09.2014

  • Yrityskaupan jälkeen Eden Springsin vesi- ja kahvipalvelujen asiakaskunta nousee noin yhteen miljoonaan
  • Laajennuksen odotetaan vahvistavan Edenin palveluosaamista ja tarjontaa asiakkaille eri puolilla Eurooppaa.

Eden Springs vahvistaa hankkineensa viisi juomavesiautomaattiyritystä Nestlé Waters Directiltä (NWD), joka on osa Nestlé Watersia. Kauppa sisältää NWD:n juomavesiautomaattitoiminnan viidessä Euroopan maassa.

Eden Springs tarjoaa jo nykyisin vesi- ja kahvipalveluja toimistoille 15 maassa. Kauppa tuo Sveitsistä johdetulle yritykselle uusia markkinoita Saksaan, Venäjälle ja Portugaliin sekä parantaa yrityksen asemaa Puolassa ja Alankomaissa. NWD:n hankinta kasvattaa Edenin asiakaskuntaa runsaasta 650 000 asiakkaasta noin miljoonaan.

Hankinta kuvastaa Eden Springsin luottamusta Euroopan vesi- ja kahvimarkkinoiden nykytilanteeseen ja tulevaan kasvuun. Kaupan avulla yhtiö voi vahvistaa palveluosaamistaan toimistojen juomaratkaisujen tarjoamisessa.

Eden Springsin toimitusjohtaja Raanan Zilberman sanoo: “Nestlé Waters Directin hankinta on uusi tärkeä virstanpylväs Edenin vision toteuttamisessa. Haluamme olla jokaisen eurooppalaisen työpaikan suosima vesi- ja kahvipalveluiden tarjoaja. Kauppa edistää tulevaa kasvua ja antaa meille mahdollisuuden laajentaa sekä vesi- että kahvipalvelujamme. Laajentumisen ansiosta Eden voi jatkaa panostamista palveluosaamiseen ja tuoteinnovaatioihin nykyisten ja tulevien eurooppalaisten asiakkaidemme hyväksi.”

Eden Springs lanseerasi ensimmäisen vesiyrityksensä vuonna 1997 ja laajeni Ranskaan, Sveitsiin, Espanjaan, Isoon-Britanniaan, Puolaan ja muihin Euroopan maihin. Vuonna 2010 Eden laajensi tarjontaansa toimistokahvipalveluihin (OCS) ja tarjosi ‘yhden pysähdyksen kaupan’ työnantajien vesi- ja kahviratkaisutarpeisiin. Vahva palvelukulttuuri on auttanut Edeniä kasvattamaan laajan asiakaskunnan, joka sisältää vakavaraisia järjestöjä, julkisen sektorin toimielimiä sekä pk-yrityksiä kaikkialla Euroopassa.

Zilberman jatkaa: “Edenillä olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat välttämättömiä työntekijöiden hyvinvoinnille ja jotka parantavat heidän asiakaskokemustaan. Olemme innoissamme tästä kaupasta ja sitoutuneita jatkamaan missiotamme tuoda lisäenergiaa eurooppalaisille työpaikoille uusilla ja innostavilla vesi- ja kahviratkaisuilla.”

Kaupan toteutuminen edellyttää tavanomaista sääntelyä ja muita suostumuksia. Molemmat osapuolet työskentelevät saattaakseen kaupan loppuun lähikuukausien aikana.

Samankaltaiset julkaisut