Suojele ympäristöä – vähennä muovijätettä!

Edenin maailma

Olemme entistä tietoisempia muovijätteen tuhoisasta vaikutuksesta ympäristölle. Muovisaaste onkin ilmastonlämpenemiseen verrattavissa oleva kaikkien ihmisten yhteinen haaste. Päivittäisiä tapojaan muuttamalla jokainen meistä voi osaltaan vähentää muovijätteen määrää.

Maailmassa myydään joka minuutti yli miljoona PET-muovipulloa (eli 20 000 pulloa sekunnissa). Vuonna 2016 myytiin yhteensä 480 miljardia PET-pulloa. Tiesitkö, että muovipullon hajoamiseen luonnossa kuluu 500 vuotta? 

Miten sinä ja yrityksesi voitte vähentää muovin negatiivisia vaikutuksia?

Ensimmäisenä kannattaa vähentää kertakäyttöisissä muovipakkauksissa myytävän ruoan ja veden käyttöä. Kun olet vastuussa yritysostoista tai ostat ruokaa omaan kotiisi, valitse ympäristöystävällinen tai kierrätettävä pakkaus. Jos tapanasi on ollut ostaa vettä PET-pulloissa, ryhdy mieluummin käyttämään vedensuodatinta tai uudelleenkäytettäviä vesisäiliöitä. Yksi Eden-säiliö voi elinkaarensa aikana korvata noin tuhat yhden litran PET-pulloa.

Yksi Eden-säiliö voi elinkaarensa aikana korvata noin tuhat yhden litran PET-pulloa.


 
Puhdasta vettä, puhdasta ilmaa, puhdas maaperä

Tämä iskulause määrittää liiketoimintaamme. Huomioimme ympäristökysymykset, osallistumme luonnonsuojeluprojekteihin ja käytämme resursseja vastuullisesti. Eden kannustaa kaikkia rajoittamaan muovin käyttöä ja suosii ympäristövaikutuksia vähentäviä tekoja.

Säiliöillä on pitkä elinkaari

Käytämme säiliöitämme 50 kertaa ennen niiden kierrätystä, mikä vähentää muovinkulutustamme. 

19 litran Eden-säiliön avulla voidaan korvata noin tuhat yhden litran muovipulloa, joille on vain yksi käyttötarkoitus.

Reittien ja toimitusfrekvenssin optimointi

Voimme vähentää päästöjämme optimoimalla kuljetusreitit ja toimitusfrekvenssit. Tämä takaa mahdollisimman lyhyet kuljetusmatkat ja matka-ajat.

Muita ympäristöystävällisiä ratkaisuja:

  • Biohajoavat ja kierrätettävät kupit vähentävät perinteisten muovikuppien käyttöä. Pian saatavilla on myös täysin biohajoavia kuppeja.
  • Suodatinautomaateissa on innovatiiviset kierrätettävät suodattimet.
  • Pullovesi- ja suodatinautomaattien sekä kahvikoneiden  Energy Star -sertifiointi takaa 50 % pienemmän sähkönkulutuksen.

 

Samankaltaiset julkaisut