Eden Springs saa työpaikan vesiautomaatit kuplimaan

Edenin maailma

Euroopassa on kova kysyntä terveellisemmille vaihtoehdoille virvoitusjuomille ja muille maustetuille juomille. Siksi Eden Springs lanseeraa innovatiivisen lähdevesiautomaatin, jolla voit itse tehdä raikasta hiilihapotettua lähdevettä sisäänrakennetun hiilihapotustoiminnon avulla. Tämä uusi innovaatio saa työpaikan kuplimaan, antaen työnantajille mahdollisuuden tarjota työntekijöilleen sekä hiilihapollista että hiilihapotonta lähdevettä – vain nappia painamalla.

Eden Springsin Aquality-vesiautomaatti on yksi joustavimmista vesiautomaattivaihtoehdoista markkinoilla, ja se antaa työntekijöille mahdollisuuden valita hiilihapollisen, hiilihapottoman ja huoneenlämpöisen veden väliltä. Näin ylläpidetään sekä työntekijöiden tyytyväisyyttä että nestetasapainoa. Kaikkien Eden Springsin vesiautomaattien tavoin Aqualityn toimitukseen kuuluu huoltopalvelu, ja laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota hygieniaan. Aquality on varustettu mm. suojatuilla hanoilla, jotka estävät bakteerien leviämistä. Aqualityn tyylikäs harmaa väri ja mustat yksityiskohdat sopivat erinomaisesti monenlaisten toimistojen sisustustyyleihin.

Korkealaatuisen veden tarjoaminen toimistossa ei ole ainoastaan tervetullut etu työntekijöille, vaan myös hyödyllinen työkalu, jonka avulla työvoima pysyy terveenä ja virkeänä. Tutkimusten mukaan vain vähän yli 10 % toimistotyöntekijöistä juo tarpeeksi vettä päivittäin, ja jo 1-2 %:n lasku nestetasapainossa saattaa vähentää kognitiivista ja fyysistä suoritustasoa jopa 10 %:lla.

Eden Springsin toimitusjohtaja Raanan Zilberman kommentoi: ” Lähdevesi on monille yhä enenevässä määrin terveyttä ja hyvinvointia tukeva elämäntapavalinta toimiston ulkopuolella. Edenin uusi Aquality sallii työntekijöiden nauttia työpaikan juomavesiautomaatista saadun lähdeveden terveysvaikutuksista, joko hiilihapolla tai ilman. Tämä on jännittävä kehityssuunta, ja me Edenillä jatkamme innovointia ja tuotevalikoimamme laajentamista vastataksemme asiakkaiden kysyntään.”

Aquality-vesiautomaattia lanseerataan halki Euroopan, alkaen lokakuussa Saksassa, Puolassa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Eden Springs vahvistaa portfoliotaan myös Atlantic-vesiautomaatin lanseerauksella tänä syksynä. Atlantic on vesijohtoautomaatti ravintola- ja hotellisektorille. Se tarjoaa rajoittamattoman määrän kylmää, hiilihapollista ja hiilihapotonta suodatettua vettä, ja siinä on innovatiiviset elektroniset hanat.

Samankaltaiset julkaisut