Vihreät voitot: Eden Springs auttaa asiakkaitaan toimimaan ympäristön ja yhteiskunnan hyväksi hiilineutraalin toiminnan kautta

Edenin maailma

Eden Springs, Euroopan johtava toimistoveden ja kahviratkaisujen tuottaja, on kompensoinut yli 184 000 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodesta 2010 lähtien, mikä vastaa lähes 380 000 turistiluokan lentoa Lontoosta New Yorkiin.

Eden Springsin hiilikompensaatiosaavutus, joka laskettiin osaksi sen vuoden 2014 kompensaatioarviota ja CarbonNeutral -sertifikaattia, on tärkeä osa yrityksen sitoutumista ympäristövastuisiinsa.

Valitsemalla Eden Springsin carbonneutral® -sertifioituja toimiston vesi- ja kahviratkaisuja yritykset voivat vähentää omaa ympäristövaikutustaan ja osallistua kollektiiviseen toimintaan ilmastonmuutoksen lieventämiseksi.

Eden Springs on vapaaehtoisesti mitannut päästönsä ja pyrkinyt poistamaan ne kokonaan vuodesta 2010 lähtien. Jokaista tuotettua hiilitonnia kohti ostetaan hiilidioksidin päästöoikeus ja se kompensoidaan ympäristöprojekteissa. Tänä vuonna Eden investoi projektiin, joka vaikuttaa ympäristöön positiivisesti vähentämällä kasvihuonekaasuja ilmakehästä ja tuottaa samalla mitattavissa olevia taloudellisia tuloksia ympäröivässä yhteisössä. Palkittu Merun ja Nanyukin yhteisöllinen metsitysprojekti Mount Kenyan rinteillä tukee puiden joukkoistuttamista. Tähän mennessä puita on istutettu 6,6 miljoonaa.

Eden Springsin toimitusjohtaja Raanan Zilberman kommentoi: ”Olemme ylpeitä, koska voimme ylläpitää hiilineutraalia sertifikaattia kaikissa toiminnoissamme Euroopassa. Olemme sitoutuneet löytämään parhaat tavat keventää vaikutustamme sijoittamalla projekteihin, kuten hiilikompensaatioon. Valitessaan Eden Springsin vesi- tai kahviratkaisun toimistoonsa asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että he tarjoavat työntekijöilleen ja asiakkailleen korkeaa laatua sekä siitä, että he vaikuttavat positiivisesti omiin ympäristö- ja yhteiskuntavelvollisuuksiinsa.”

Eden Springs pyrkii saavuttamaan täysin hiilineutraalit tuotteet kaikilla markkinoillaan. Lisää tietoa Eden Springsistä ja sen yhteiskuntavastuutoiminnasta löydät yrityksen verkkosivuilta www.edensprings.com/eden-social-responsibility/