Hartwallin juomapullot toimistoon

print

Virkistystä työpäivään! Hartwallin juomasuosikit kätevissä puolen litran pulloissa ovat täydellinen lisä toimistonne juomaratkaisuun.

Hartwallin juomapullot toimistolla muistuttavat hyvinvoinnista huolehtimisen ja nesteytyksen tärkeydestä läpi työpäivän. Vesipullot ovat erinomainen lisä toimiston juomaratkaisuun, sillä vesiautomaattia et voi aina ottaa mukaasi.

  • Tuotevaihtoehdot: Novelle Plus Sinkki+E, Novelle Plus MultiB+C, Novelle Citronelle, Novelle Kivennäisvesi, Novelle Lähdevesi, Hartwall Vichy Original, Hartwall Jaffa, ED No Calories sekä Pepsi Max
  • Kaikki juomaratkaisut yhdeltä palveluntarjoajalta: juomapullojen toimitus veloituksetta normaalien vesi- tai kahvitoimitustesi yhteydessä
  • Silloin, kun et voi ottaa vesiautomaattia mukaasi: juomapullot toimistoon sopivat erinomaisesti kokouksiin, vieraille tarjottavaksi, tapahtumiin, kotimatkalle sekä kaikille työntekijöille, jotka eivät työskentele toimistolla. Hartwallin juomapulloja tarjoamme tällä hetkellä Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla Edenin olemassa oleville asiakkaille.

 

Tuotevaihtoehdot

Novelle Plus Sinkki+E
Novelle Plus Sinkki+E on silkkiä ihollesi! Yhdestä 0,5l pullosta saat 40% päivän sinkin ja E-vitamiinin tarpeesta. Lisäksi juoma sisältää aloe vera –uutetta ja se maistuu vastustamattomasti aprikoosilta ja jasmiinilta.

Novelle Plus MultiB+C

Novelle Plus MultiB+C pitää vireystasosi yllä koko työpäivän! Yhdestä 0,5l pullosta saat 100% päivän C-vitamiinista ja 40% päivän B-vitamiineista. Vireys ja makunautinto taattu!

Novelle Citronelle

Sitruunanmakuinen kivennäisvesi Novelle Citronelle piristää työpäivän kaikkina hetkinä! Tämä klassinen, matalahiilihappoinen kivennäisvesi ei sisällä lainkaan suolaa, kaloreita, sokeria tai lisäaineita, ja se on tehty Salpausselän harjujen suodattamaan veteen.

Novelle Kivennäisvesi

Matalahiilihappoinen Novelle Kivennäisvesi virkistää läpi työpäivän! Tämä kivennäisvesi on tehty Salpausselän harjujen suodattamaan veteen, eikä sisällä lainkaan suolaa, kaloreita, sokeria tai lisäaineita.

Novelle Lähdevesi

Novelle Lähdevesi sammuttaa janon työpäivän kaikissa vaiheissa! Tämä raikas, korkealaatuinen lähdevesi nousee Etelä-Pohjanmaan soraharjujen syövereistä, Karijoen lähteestä.

Hartwall Vichy Original

Hartwall Vichy Original tuo perinteen makua toimistolle! Se on runsaasti kupliva ja vahva vichyvesi, joka sisältää hieman suolaa.

Hartwall Jaffa

Suomen tunnetuin ja rakastetuin virvoitusjuoma tuo makunautintoja toimistolle! Hartwall Jaffan raikas maku syntyy aidoista hedelmistä.

Pepsi Max

Piristystä työpäivään! Kaloriton kolanmakuinen Pepsi Max on vakiinnuttanut asemansa Suomen juoduimpana sokerittomana virvoitusjuomana.