6 työtilannetta, joissa kahvi on ainoa ratkaisu

Hyvä kahvi

Jotkut työtilanteet ja tehtävät saattavat tuntua loputtomilta tai ylitsepääsemättömiltä ilman oikeita työvälineitä. Me Eden Springsillä kuitenkin tiedämme, kuinka kääntää toimiston kauhunhetket päälaelleen – ja ratkaisu on niinkin yksinkertainen kuin tuore kahvikupillinen.

Pitkät tapaamiset

Venyvät työtapaamiset saattavat tuntua mahdottomalta taistelulta ilman höyryävää kahvikupillista. Kahvi nimittäin stimuloi keskushermostoa, pitäen sinut hereillä ja valppaana tapaamisen keston ajan ja antaen sinulle tilaisuuden vakuuttaa kollegasi nerokkailla ideoillasi.

Suuri työmäärä

Kofeiini maksimoi työntekijöiden tuottavuuden, tehden muuten mahdottoman suurelta tuntuvasta työmäärästä helposti hallittavan kokonaisuuden.

Ylityöt

Ylitöiden tekeminen on aina rankkaa, mutta myös tässä asiassa kahvi auttaa selviytymään. Kofeiini nimittäin imeytyy elimistöön hyvin nopeasti, jo muutamassa minuutissa, ja sen energiaa antava vaikutus voi kestää tunteja, vauhdittaen ylitöiden tekoa. 

Päänsärky

Mikään ei haittaa työtehokkuutta enemmän kuin yllättävä päänsärky. Onneksi yksi kahvin monista hyvistä puolista liittyy juuri migreenien hoitoon – kahvi nimittäin laajentaa verisuonia, kun taas migreeni supistaa niitä.

Kiireelliset projektit

Kahvinjuonti kiihdyttää rasvahappojen kiertoa elimistössä. Tämä taas antaa lisää energiaa, tehden sinusta niin tehokkaan kuin kiireellinen työtilanne vaatii.

Ongelmanratkaisu

Logiikka ja selvä ajattelu ovat parhaimmillaan heti vahvan kahvikupillisen jälkeen. Mikäli edessäsi on selkeää ajattelua vaativa työongelma, suuntaa kahviautomaatille ja huomaat pystyväsi suorittamaan tehtävän helposti.

 

Samankaltaiset julkaisut