Suosittele meitä ystävällesi ja saat lahjan sopimuksen synnyttyä!

Toimi näin

arrow_right_alt

Suosittele Edenin tuotteita sekä palveluita ystävällenne ja kiitokseksi palkitsemme teidät bonuslahjalla sopimuksen syntyessä. 

arrow_right_alt

Täytä tarjouspyyntö oikealla sijaitsevalla kaavakkeella, niin otamme teihin yhteyttä.

arrow_right_alt

Heti kun ystävänne on ottanut yhteyttä meihin ja ryhtynyt asiakkaaksemme, saatte valitsemanne bonuksen.

arrow_right_alt

Katso alta lahjavaihtoehtomme. 

  • 6 ilmaista 18,9 litran pulloa
  • Superlahjakortti arvoltaan 50 euroa
  • 40 euron alennus seuraavasta laskusta

6 ilmaista 18,9 litran pulloa

Lähteemme sijaitsee ekologisesti puhtaalla alueella, kaukana saasteista ja saasteidenaiheuttajista, yhdellä Suomen syvimmistä ja parhaimmista lähdevesialueista. Karijoen alueella on paljon laadukasta lähdevettä, jonka soraharjut ovat suodattaneet erityisen puhtaaksi ja raikkaaksi.

Edenin laaduntarkkailu, modernit pullottamolinjat sekä tehokas logistiikka takaavat, että lähdevesi saapuu asiakkaille aina puhtaana ja tuoreena.

Lisäksi huolehdimme ympäristöstämme. Lähdeveden pullotus ei rasita lähdettä, sillä lähteen luontainen ylivirtaus on huomattavasti suurempi kuin mitä sitä pullotetaan.

Takaamme siis, että asiakkaidemme käytössä on aina luonnollisen puhdasta lähdevettä, jonka valmistajana on suomalainen luonto.

Superlahjakortti arvoltaan 50 euroa

SuperLahjakortti antaa vastaanottajalle vapauden valita yhden tai useamman lahjakortin yli 100 eri valikoimastamme löytyvän vaihtoehdon joukosta. Valitse vain SuperLahjakortin summa ja vastaanottaja valitsee itse sen käyttökohteet!

40 euron alennus seuraavasta laskusta

Valitsemalla tämän bonuksen saatte 40€ alennuksen seuraavasta laskusta 

Edenistä - markkinoiden johtavassa asemassa ympäristötekojen osalta

Teemme kaikkemme huolehtiaksemme luonnosta. Olemme alamme ainoa hiilineutraali yritys. Kaikki toimintamme Euroopassa toimii 100% uusiutuvan energian avulla. Optimoimalla reittejämme sekä kierrättämällä vesipullojamme vähennämme ympäristövaikutuksiamme.