Tarjouspyyntö
  • Napsauttamalla seuraavaa painiketta hyväksyt, että Eden Springs OY Finland käsittelee tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: Tarjotakseen sinulle tietoa, jota pyydät tällä lomakkeella.

    Tietosi voidaan julkistaa muille Eden-konsernin yrityksille ja tietojenkäsittelyn käyttäjille Euroopan talousalueella (ETA) ja sen ulkopuolella. Siirrot ETA: n ulkopuolelta perustuvat Euroopan komission hyväksymiin riittävyyspäätöksiin tai sopimusehtoihin.

    Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ja voit myös käyttää pääsyoikeuttasi, sekä oikeuttasi korjauksiin, poistoon, vastustamiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja tiedon siirrettävyyteen lähettämällä viestin, joka sisältää kopion kansallisesta henkilökortistasi tai asiakirjasta, joka todistaa henkilöllisyytesi ja josta ilmenee osoitteesi viestintätarkoituksia varten osoitteeseen: GDPR@fi.edensprings.com

     Lisätietoa tietosuojasta löydät tietosuojakäytännöstämme: https://www.edensprings.fi/tietosuoja

Tarjouspyyntö
Tarjoamme lähdevesiautomaatin
kahden viikon veloituksettomaan ja sitoumuksettomaan koekäyttöön!
Kokeile 2 viikkoa!

Vesi on yksi tehokkaimmista ja yksinkertaisimmista keinoista säilyttää keskittymiskyky töissä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että vain 1–2 prosentin nestehukka voi heikentää fyysistä ja henkistä suorituskykyä ja tämän myötä alentaa tuottavuutta ja tehokkuutta.

Kokeile lähdevesiautomaattipalveluamme kahden viikon ajan ilmaiseksi ilman sitoumuksia!

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä (työpäivinä).