YLLÄPIDÄMME SUOMEN & EUROOPAN NESTETASAPAINOA & ENERGIAA

Eden Springs on johtava työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoaja Euroopassa.

Jokainen toimisto tarvitsee vesi- ja kahviratkaisuja työntekijöilleen, asiakkailleen ja vierailijoille, koska vesi ja kahvi edustavat 80 % kaikista työssä kulutetuista juomista. 
Edeniltä saat kaikki juomaratkaisusi yhdeltä toimittajalta!

Vettä Edeniltä
Meillä on laaja kirjo lähdevesiautomaatteja, vesijohtoautomaatteja ja juomapulloja, jotka täyttävät kaikki toimiston vesitarpeet.
Ylläpidämme joka vuosi Euroopan nestetasapainoa…

 • 800 miljoonalla vesilitralla
 • 1 miljoonalle janoiselle yritykselle ja kotitaloudelle
 • 18 maassa.

Kahvia Edeniltä
Tuomme kahvin kaikenlaisille työpaikoille. Tarjoamme laajan kirjon kahviautomaatteja sekä kahvipapuja, jauhettua kahvia ja suodatinkahvia. 
Toimittajamme ovat johtavia merkkejä, kuten Robert Paulig Roastery, Meira, Lavazza, Segafredo ja LeRoyal.

VISIOMME ON OLLA SINUN SUOSIMASI VESI- JA KAHVIYRITYS

Visiomme

Seuraavat arvot ovat Edenin yrityskulttuurin perustana, ja ne ohjaavat käyttäytymistämme sisäisesti ja ulkoisesti:

 • Me välitämme:
  • työpaikkasi kaikista vesi- ja kahvitarpeista ja pyrimme tarjoamaan saumatonta palvelua kun tarvitset meitä
  • asiakkaistamme, ympäristöstä ja yhteisöistä lähellä ja kaukana, ja liiketoimintamme on eettistä ja vastuullista
  • työntekijöistämme ja pyrimme olemaan heille mahtava työpaikka (A Great Place to Work®).
    
 • Intohimo laatuun: Keskitymme tarjoamaan laadukkaimpia tuotteita ja toimimaan tunnettujen toimittajien ja yhdistysten partnerina.
 • Hyvinvointi: Olemme sitoutuneet tuotteisiin ja käytäntöihin, jotka ylläpitävät terveellistä, tuottavaa elämäntapaa sekä sinun työpaikallasi että omallamme.
 • Esikuva: Pyrimme tukemaan ja näyttämään asemaamme vastuullisena johtajana vesi- ja kahvipalveluiden alalla halki Euroopan. 

Eden Springsistä tulee hiilineutraali koko Euroopassa

Lähes kymmenen vuoden määrätietoisen kestävään kehitykseen tähtäävän työn jälkeen vuonna 2018 Eden Springs, Euroopan johtavana vesitoimittajana yrityksille, on päättänyt mennä askeleen pidemmälle tullakseen Euroopan suurimmaksi CarbonNeutral-sertifioiduksi vesi- ja kahvipalveluyritykseksi. Tämän lisäksi tuotteemme ovat CarbonNeutral-sertifioituja, kuten myös niiden käyttö ensimmäisen vuoden ajan.

Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa, että jokainen toimenpide aina työntekijöidemme työmatkoista jakeluautojemme toimituksiin on hiilineutraali.

Lue lisää

ME ANNAMME TAKAISIN YHTEISKUNNALLE – PAIKALLISESTI JA MAAILMANLAAJUISESTI

Me tuemme organisaatioita, joilla on mitattavissa oleva merkitys yksilöiden ja yhteisöjen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Me mittaamme lahjoituksiemme tehokkuutta, jotta saamme aikaan todellista muutosta, emmekä vain laita rastia ruutuun.

Hyväntekeväisyys

Meille on ensisijaisen tärkeää antaa takaisin yhteisöille, joissa toimimme. Autamme monin tavoin, kuten tukemalla taloudellisesti paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Vuonna 2017 tuemme Lastenklinikoiden pikkupotilaita.

Every Drop Counts -hyväntekeväisyysohjelma

Me välitämme myös ihmisistä, jotka asuvat omaamme heikommassa asemassa olevilla alueilla. Me tuemme yhteisöjä, joilta puuttuu raikas, terveellinen juomavesi ja joissa lapset eivät aina pääse kouluun.

People Help People – One World – organisaation kautta autamme yhteisöjä Keski-Afrikassa juomavesiprojektien, asuntojen, perusterveydenhuollon ja koulutuksen avulla.

MILJOONA ASIAKASTA LUOTTAA ASIANTUNTEMUKSEEMME

Yli 20 vuoden kokemuksella olemme oppineet tuntemaan ne oleelliset asiat, jotka ovat tärkeitä organisaatiosi ja työntekijöidesi kannalta – näitä ovat hyvänmakuinen, korkealaatuinen vesi ja kahvi sekä luotettava palvelu.  

Yli miljoona asiakasta halki Euroopan luottaa meihin kodin ja toimistojen vesi- ja kahviratkaisuissa.

Tuotteiden asiantuntemus

Edenillä vetemme laatu on ensiarvoisen tärkeää, oli se sitten pullotettu jostakin huolella valitusta lähteestämme tai suodatettu vesijohtovedestänne.  

Me suoritamme tiukkoja testejä varmistaaksemme veden hygieenisyyden ja sen, että se täyttää kaikki paikalliset ja EU:n vaatimukset.

Kahvimme ja kahviautomaattimme ovat huolella valittuja parhailta merkeiltä ja johtavilta valmistajilta.

Palveluiden asiantuntemus

Me uskomme, että paras tapa palvella sinua on ymmärtää huolenaiheesi ja yrittää ehkäistä niitä. 

Asiakkaidemme kuunteleminen on meille tärkeintä.

4 asiakaslupaustamme on suunniteltu varmistamaan, että saat odottamaasi palvelua – koko päivän, joka päivä.

 1. Nopea laitteiden asennus
 2. Tuotetyytyväisyys
 3. Korkein hygienian taso
 4. Ajallaan tapahtuva toimitus

Jos sinulla on palautetta tai kysymyksiä, ota meihin yhteyttä! Puhumme mielellämme kanssasi.

Lue lisää!
Hyvinvoinnin asiantuntija

Välität työntekijöidesi hyvinvoinnista työssä. Niin mekin! 

Viimeisen 20 vuoden aikana olemme parantaneet miljoonien työntekijöiden ja asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia toimittamalla parhaita juomavesi- ja kahviratkaisuja.  

Tiesitkö, että työntekijöiden nestetasapainosta huolehtiminen tuoreen ja terveellisen juomaveden avulla on yksi kustannustehokkaimmista tavoista luoda terveempi ja tuotteliaampi yritys? Korkealaatuinen juomavesi parantaa hyvinvointia vähentämällä kroonisten tautien riskiä ja terveydenhuoltoon liittyviä kuluja sekä parantamalla mielialaa.  

Herkullinen vastakeitetty kahvi työpaikalla ilahduttaa työntekijöitä ja asiakkaita. Kahvin tiedetään myös antavan energiaa ja siten parantavan tuottavuutta.

Lue lisää työpaikan hyvinvoinnista blogistamme!

Lue lisää!

YHTEISTYÖKUMPPANIT JA SERTIFIKAATIT

Yhteistyökumppanit ja sertifikaatit

Eden on Watercoolers Europe -järjestön sekä monien paikallisten veden laatuun keskittyvien järjestöjen johtava jäsen, mukaan lukien NWCA:n (Nordic Water Cooler Association).

Tuotteemme on ympäristötoimiemme johdosta akkreditoitu 100-prosenttisesti hiilineutraaleiksi Carbon Neutral Companyn toimesta.

LUE LISÄÄ

URAT EDENILLÄ

Urat Edenillä

Eden Springs on Suomen johtava vesi- ja kahviyritys, jolla on lähes 20 vuoden kokemus toimistojen ja yhteisöjen palvelusta. Asiakkaat ovat ajatuksissamme, ja tavoitteenamme on tehdä jokaisesta täysin tyytyväinen ratkaisuihimme.  

Edeniltä löydät avoimuutta, yhteistyötä, intoa ja pyrkimystä erinomaiseen palveluun.   

Rohkaisemme työntekijöidemme kehitystä jatkuvan oppimisen, työssä kouluttautumisen ja uralla etenemisen kautta.

Arvostamme tiimityöasenteella toimivia työntekijöitä, jotka tuovat ideoita, tekevät aloitteita ja osaavat työskennellä itsenäisesti yrittäjäilmapiirissä.
Jos jaat kunnianhimomme ja haluat olla osa Edenin seikkailua, kuulemme sinusta mielellämme. Katso nykyisiä avoimia työpaikkojamme tai lähetä meille vapaa hakemus.

Lue lisää

Osa Cott Corporationia

Vuodesta 2016 lähtien Eden Springs on ollut osa Cott Corporationia (NYSE:COT; TSX:BCB), monipuolista juomayhtiötä, jolla on suurin volyymiperusteinen kansallinen läsnäolo Pohjois-Amerikan ja Euroopan kotien ja toimistojen pullotetun veden jakelualalla. Cott on johtava toimija erikoiskahvien paahtamisessa ja jäätee-sekoitteissa yhdysvaltalaiselle elintarviketeollisuudelle, ja yksi maailman suurimmista juomien valmistajista vähittäismyyjille, tuotemerkkien omistajille sekä jakelijoille.

Cott tavoittaa yli 2,3 miljoonaa asiakasta tai jakelupistettä eri puolilla Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa strategisesti sijoitettujen myynnin ja jakelun laitosten ja kaluston, sekä tukkukauppiaiden ja jakelijoiden avulla. Tämän ansiosta yritys pystyy palvelemaan tehokkaasti yksityisiä kuluttajia, yrityksiä, ravintolaketjuja, hotelleja, pieniä ja suuria jälleenmyyjiä sekä terveydenhuollon laitoksia. Lisätietoja näet osoitteessa www.cott.com

Lisätietoja Cottin Code of Conductista saat klikkaamalla tästä.

 

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Haluatko tietää lisää Edenin maailmasta? Lue lehdistötiedotteitamme, seuraa blogiamme ja tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan hermolla kaikkeen veteen, kahviin ja työhyvinvointiin liittyvässä!

 • KUUMAT KAHVI- & VESIUUTISET

  Seuraa, mitä Eden Springsin nopeatahtisessa maailmassa tapahtuu. Lue lehdistötiedotteitamme - klikkaa tästä!
 • HYVINVOINNIN LÄHDE - BLOGI

  Piristä työpaikkaasi ja pidä yllä työtovereidesi motivaatiota blogimme tarjoamilla vinkeillä - klikkaa tästä!
 • TILAA EDENIN UUTISKIRJE

  Uutiskirjeessämme kuulet ensimmäisenä mielenkiintoista tietoa vedestä ja kahvista sekä tarjouksista ja uutuuksistamme! Täytä sähköpostisi alla olevaan kenttään.