Vesiautomaatit toimistoon

Kaikki osaamisemme ja asiantuntemuksemme sinun palveluksessasi
Vesiautomaatti työpaikalle

Me rakastamme vettä, ja olemme tehneet tätä jo yli 20 vuotta eri puolilla Eurooppaa. Vesi on kaikkein luonnollisin terveyden ja elinvoiman lähde yrityksellesi. Tarjoamalla vettä työntekijöillesi autat heitä pysymään aktiivisina ja keskittyneinä koko päivän ajan.

Eden Springs on viimeisten 20 vuoden ajan parantanut yli 800 000 eurooppalaisen yrityksen ja niiden työntekijöitte tuottavuutta ja hyvinvointia tarjoammalla näille hienoimpia juomavesiratkaisuja. Eden Springsillä on enemmän varastotiloja, toimitushenkilökuntaa ja asiakkaita kuin millään muulla yrityksellä, mikä tekee siitä Euroopan johtavan juomavesiautomaattien toimittajan.

Lähdevesijuoma-automaatit yrityksille

Edenin pullojuomavesiautomaatit ovat ihanteellinen ratkaisu raikkaan ja terveellisen juomaveden tarjoamiseen kaikille työntekijöillesi ja vierailijoille. Niitä on helppo käyttää ja ne tarvitsevat vain tavallisen sähköpistorasian. Eden tarjoaa laajan valikoiman juomavesiautomaattimalleja, jotka sopeutuvat täydellisesti mihin tahansa työympäristöön. Voit nauttia huoneenlämpöisestä, kylmästä, kuumasta tai poreilevasta vedestä, juomavesiautomaatin mallista riippuen.

Lue lisää
Water filtration for offices

Juomavesiautomaatit toimistoihin

Jos jokin estää sinua nauttimasta luonnollisesta pullotetusta lähdevedestä ja jos sinulla on pääsy hanaveteen, vesijohtolähtöiset juomavesiautomaatit ovat täydellinen ratkaisu.

Lue lisää
Water accessories

Vesitarvikkeet vesiautomaatteihin

Täydennä Eden-kokemustasi kaikilla tarvitsemillasi lisätarvikkeilla, kuten juomalasit, pullotelineet...

Lue lisää

Jakelu ja palvelut

Eden on paljon enemmän kuin pelkkä vesiyhtiö, se on palveluyhtiö. Asiakkaanamme saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen, kuten korjausten hallinta, säännölliset toimitukset, laskukopiot…

Tutustu palveluihimme