URA EDEN SPRINGS OY FINLANDILLA

Eden Springs on Euroopan johtava vesi- ja kahviratkaisujen tarjoaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus yritysten ja kotitalouksien juomapalveluista. Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, ja pyrimme ratkaisuillamme täyttämään kokonaisvaltaisesti jokaisen asiakkaamme tarpeet. 

Avoimuus, innokkuus, yhteistyötaidot ja pyrkimys ensiluokkaiseen palveluun ovat tunnusomaisia piirteitä edeniläisille. 

Noin satapäinen henkilöstömme on meille arvokas voimavara. Kannustamme työntekijöitämme kehittymään työssään tarjoamalla heille erilaisia koulutus-, työssäoppimis- ja etenemismahdollisuuksia.

Arvostamme tiimihenkisiä ja idearikkaita työntekijöitä, jotka kykenevät työskentelemään oma-aloitteisesti ja itsenäisesti yrittäjähenkisessä ympäristössä.

Jos jaat yrityksemme arvot ja haluat liittyä mukaan Edenin menestystarinaan, kuulisimme mielellämme sinusta. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

    Avoin hakemus

    Etkö löytänyt avoimien työpaikkojemme joukosta koulutustasi ja kokemustasi vastaavaa työtä? Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Kuulemme aina mielellämme taidokkaista osaajista, jotka haluavat liittyä mukaan Edenin menestystarinaan!

    Hae nyt! 

    Hae