Tietosuoja

Eden Springs

Julkaistu: toukokuussa 2018

1. JOHDANTO

Tämä tietosuojakäytäntö ("Tietosuojakäytäntö") tarjoaa tarkat tiedot siitä, kuinka Eden Springs OY Finland ("EDEN") käyttää ja suojelee henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme www.edensprings.fi ("Sivusto") sekä siihen liittyviä oikeuksiasi.

Tämä Tietosuojakäytäntö koskee toimittamiesi tai sinulta saamiemme henkilötietojen käsittelyä, kun vierailet Sivustolla tai käytät sitä, oli kyse sitten Sivuston selailusta, tuotteidemme tai palveluidemme ostamisesta, tiedon pyytämisestä meiltä, yhteydenotosta meihin, hakemuksen lähettämisestä tai Sivuston toiminnallisuuksien tai palveluiden käyttämisestä.

EDEN kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen ja noudattaa nykyistä, henkilötietojen suojausta koskevaa lainsäädäntöä, sisältäen Euroopan parlamentin ja neuvoston 27. huhtikuuta 2016 hyväksymää uutta yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679 ("GDPR"), joka käsittelee luonnollisten henkilöiden suojaamista henkilötietojen käsittelyn suhteen ja tällaisten tietojen vapaata liikkuvuutta sekä 25. toukokuuta 2018 kumottavaa direktiiviä 95/46/EY, sekä muita sääntöjä, joita luodaan tai lisätään tulevaisuudessa.

Suosittelemme, että tutustut Tietosuojakäytäntöömme huolellisesti varmistaaksesi, jotta ymmärrät, kuinka henkilötietojasi käytetään, kun vierailet Sivustolla.

 

2. KUKA ON VASTUUSSA TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ?

Rekisterinpitäjä on oikeushenkilö, joka määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Toisin sanoen rekisterinpitäjä päättää, kuinka ja mistä syystä henkilötietoja käsitellään.

Esimerkiksi tämän Tietosuojalausekkeen kohdalla rekisterinpitäjä on EDEN: Eden Springs OY Finland , Jännekuja 1 01740 Vantaa, Finland. Rekisteröitynyt kaupparekisteriin, jonka veronumero on FI16577402.

 

3. KENEEN EDENILLÄ VOIT OTTAA YHTEYTTÄ HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMISEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA?

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat saada lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä tai suojaamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Rekisterinpitäjä: Eden Springs Oy Finland
Postiosoite: Jännekuja 1 01740 Vantaa, Finland
Puhelinnumero: 010 800 700

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteella GDPR.Inquiries@edensprings.com.

4. MITÄ HENKILÖTIEDOT OVAT?

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.

5. MITÄ HENKILÖTIETOJA EDEN KÄSITTELEE?

Tässä Tietosuojalausekkeessa esitettyihin tarkoituksiin EDEN kerää ja käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  1. Tunnistetietoja: nimi, sukunimi, tunnisteasiakirja (veronumero muu tunnistenumero, passin numero tai oleskelulupa).
  2. Yhteystietoja: postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero.
  3. Tietoja tapahtumista: tiedot ostoista, tilauksista, sopimuksista, laskutuksesta ja perinnästä, maksutavat, pankin tiedot ja muut tiedot, jotka liittyvät toimintaan kanssamme.
  4. Sähköisiä tietoja: IP-osoite, laitteen tyyppi ja tunnus, selaimen tyyppi ja kieli, domain, jonka kautta Sivustolle saavutaan, selaustiedot, toiminta Sivustolla.

EDEN ei tietoisesti kerää tietoja alaikäisistä paitsi heidän vanhempansa tai huoltajansa nimenomaisella suostumuksella. Takaat olevasi vähinään 16-vuotias.Jos tiedät tai epäilet, että EDENin hallussa on alaikäisten henkilötietoja, ota meihin yhteyttä mitä tahansa tämän Tietosuojakäytännön kohdassa 3 KENEEN EDENILLÄ VOIT OTTAA YHTEYTTÄ HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMISEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA? kuvattua tapaa käyttäen ja nämä tiedot poistetaan.

 

6. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA VASTAANOTTAMINEN

EDEN kerää ja käsittelee henkilötietoja, joita toimitat meille vapaaehtoisesti toimiessasi Sivustolla, erityisesti, jos:

  • pyydät tietoa tai tarjouksia tuotteistamme tai palveluistamme.
  • tilaat uutiskirjeemme.
  • rekisteröidyt asiakasalueellemme tai uudistat pääsyoikeutesi asiakasalueelle.
  • tarkistat palveluiden saatavuutta kotiisi tai sijaintiisi.
  • hankit EDENin tuotteita tai palveluita.
  • pyydät teknistä tukea tai EDENin palveluihin liittyvää tukea.
  • lähetät meille CV:si työnhakutarkoituksissa.

Sinun edellytetään toimittavan vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat olennaisia, jotta EDEN voi toimittaa sinulle palveluita tai tuoda saatavillesi pyytämäsi Sivuston toiminnallisuudet.

Jos esimerkiksi haluat vastaanottaa EDENin uutiskirjeen, on sinun toimitettava meille sähköpostiosoitteesi. Jos pyydät meiltä tietoja tai haluaisit, että otamme sinuun yhteyttä, tulee sinun toimittaa meille tarvittavat yhteystiedot. Jos haluat hankkia EDENin Sivustolla saataville tekemän tuotteen tai palvelun, on sinun toimitettava muiden tietojen lisäksi postiosoite, jonne voimme tilauksesi toimittaa. Jos et toimita meille näitä henkilötietoja, ei meidän ole mahdollista toimittaa sinulle palveluitamme.

Sivuston kaavakkeissa olevat kentät, joiden täyttäminen on pakollista, on merkitty asteriskilla (*). Jos kaikkia vaadittuja tietoja ei ole toimitettu, tai saamme epätavallisen tai virheellisen vastauksen, emme kykene käsittelemään pyyntöäsi tai tarjoamaan sinulle sitä vastaavaa palvelua tai toiminnallisuutta.

Joka tapauksessa vakuutat ja olet vastuussa siitä, että toimitetut henkilötiedot ovat todenmukaisia, oikeellisia, päteviä sekä luotettavia. Lisäksi sinun tulee pitää ne asianmukaisesti ajantasaisina.

Henkilötietojesi toimittaminen meille ei ole tarpeen Sivuston käyttämiseksi. Sivustolla vieraillessasi EDEN kuitenkin kerää selainasetuksistasi riippuen automaattisesti ja evästeiden avulla seuraavia tietoja:  IP-osoite, laitteen tyyppi ja tunnus, selaimen tyyppi ja kieli, domain, jonka kautta Sivustolle saavutaan, selaustiedot, toiminta Sivustolla. Saadaksesi lisätietoa tutustu Evästekäytäntöömme.

7. MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?  KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET

Yleisesti ottaen meille toimittamiasi ja meidän sinulta saamiamme henkilötietoja käytetään pyyntöjesi ja toimiesi käsittelyyn, tuottamaan sinulle korkealuokkaista palvelua ja tiedottamaan sinulle mahdollisuuksista, joiden arvioimme kiinnostavan sinua.

Alta löydät nimenomaiset tarkoitukset, joiden vuoksi käsittelemme henkilötietojasi:

  1. Toimittaaksemme sinulle pyytämiäsi tietoja sisältäen tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme. Tässä tapauksessa suostumuksesi on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.
  2. Lähettääksemme sinulle uutiskirjeemme, joka sisältää tietoa, promootioita, kampanjoita ja uutisia, jotka liittyvät Eden Groupin tuotteisiin ja palveluihin sekä EDENin markkinoimien ja jakelemien kolmansien osapuolien tuotteisiin ja palveluihin. Tässä tapauksessa suostumuksesi on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.
  3. Tarkistaaksemme palveluiden saatavuutta kotiisi tai sijaintiisi. Tässä tapauksessa toimien suorittaminen pyynnöstäsi ennen sopimuksen solmimista on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.
  4. Rekisteröidäksemme sinut asiakkaaksi, käsitelläksemme maksutapahtumiasi, hallitaksemme sopimussuhdetta, joka meillä on kanssasi, antaaksemme sinulle pääsyn yksityiselle asiakasalueelle, lähettääksemme sinulle asiaan liittyvää tietoa tuotteista ja palveluista, ilmoituksia liittyen toimitukseen, huoltoon, laskutukseen, perintään ja maksuihin, käsitelläksemme maksutapahtumia ja maksutapoja sekä kaikkea muun tyyppistä palveluviestintää tai viestintää, joka liittyy sopimukseesi ja maksutapahtumiisi, hallinnoidaksemme kanta-asiakasohjelmia, alennuksia ja kampanjoita, suorittaaksemme asiakastyytyväisyystutkimuksia tai tutkimuksia, jotka liittyvät EDENin markkinoimiin ja jakelemiin tuotteisiin ja palveluihin. Tässä tapauksessa tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on, siinä tapauksessa, että olet yksityisasiakas, EDENin kanssa solmimasi tuotteiden myyntisopimuksen tai palvelusopimuksen suorittaminen; ja jos olet yritysasiakas, oikeudellinen intressimme sopia palveluidemme toimittamisesta ja toimittaa palvelut yritykselle, joka on työnantajasi tai jolle tarjoat palveluitasi.
  5. Luodaksemme tilin, jonka avulla toimme asiakasalueen saatavillesi, uudistaaksemme pääsyoikeuden asiakasalueelle ja antaaksemme sinulle pääsyn sen sisältämiin tietoihin ja palveluihin: tiedot asiakastilistäsi, laskutuksesta ja maksuista, tilauksista, tietoa EDENin markkinoimista ja jakelemista tuotteista ja palveluista, kanta-asiakasohjelmien, alennusten ja kampanjoiden hallinta. Tässä tapauksessa tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on, siinä tapauksessa, että olet yksityisasiakas, EDENin kanssa solmimasi tuotteiden myyntisopimuksen tai palvelusopimuksen suorittaminen; ja jos olet yritysasiakas, oikeudellinen intressimme sopia palveluidemme toimittamisesta ja toimittaa palvelut yritykselle, joka on työnantajasi tai jolle tarjoat palveluitasi.
  6. Vastataksemme teknisen tuen pyyntöihin tai tukipyyntöihin, jotka liittyvät EDENin palveluihin. Tässä tapauksessa suostumuksesi on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.
  7. Varastoidaksemme tietosi ja ottaaksemme sinuun yhteyttä liittyen EDENin rekrytointi- ja henkilökunnan valintaprosesseihin sekä hallinnoidaksemme osallistumistasi näihin prosesseihin. Tässä tapauksessa suostumuksesi on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.
  8. Suostumuksellasi toimittaaksemme sinulle puhelimitse, postitse, sähköpostitse, tekstiviestitse ja multimediaviestitse tuotteitamme ja palveluitamme sekä EDENin markkinoimia ja jakelemia kolmannen osapuolen tuotteita ja palveluita koskevia markkinointiviestejä, julkaisujamme, mielipidekyselyitämme, kampanja- sekä mainostietoja, kunponkeja, tarjouksia (sisältäen mukautetut tarjoukset) ja suosituksia liittyen tuotteisiimme ja palveluihimme sekä EDENin markkinoimiin ja jakelemiin kolmannen osapuolen tuotteisiin ja palveluihin perustuen kiinnostuksen kohteisiisi ja kehittämäämme profiiliin. Tässä tapauksessa suostumuksesi on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.
  9. Taataksemme Sivustomme ja tietojen turvallisuuden. Tässä tapauksessa tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on oikeudellinen intressimme toimittaa turvallinen ympäristö ja EDENin järjestelmien ja käyttäjien tiedon vahingoittumisen estäminen, luvattoman pääsyn estäminen EDENin järjestelmiin ja käyttäjien tietoihin sekä niiden väärinkäytön estäminen.
  10. Sisäiseen hallintaan liittyvistä syistä: suunnittelu, resurssien allokointi, käytäntöjen kehittäminen, laadun kehittäminen, strateginen analyysi, markkinointi ja kaupallinen kehitys, valvonta, tarkistus, laillisuus, arviointi ja raportointi. Tässä tapauksessa tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on laillinen intressimme liiketoimintamme kehityksen ymmärtämiseksi ja analysoimiseksi, tuotteidemme ja palveluidemme kehittäminen ja uusien tapojen löytäminen liiketoimintamme kehittämiseksi ja parantamiseksi.
  11. Saadaksesi lisätietoa evästeiden käytöstä ja sen tarkoituksista, tutustu Evästekäytäntöön. Tässä tapauksessa suostumuksesi on tietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste.

Silloin, kun tietojen käsittelyn peruste on suostumus, voit peruuttaa sen milloin hyvänsä ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen GDPR.Inquiries@edensprings.com ja sisällyttämällä viestiisi nimesi ja osoitteesi viestintä- ja todennussyistä sekä tarjoamalle pyyntösi käsittelylle välttämättömät tiedot. Voit ottaa meihin aina yhteyttä käyttäen mitä hyvänsä kanavista, jotka on kuvailtu tämän Tietosuojalausekkeen osassa 3: KEHEN EDENILLÄ VOIT OTTAA YHTEYTTÄ HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMISEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA?

Muista, että markkinointiviestinnän vastaanottaminen ei ole olennaista meidän välisemme suhteen ylläpitämiseksi. Jos et halua vastaanottaa markkinointiviestintää, voit ilmoittaa asiasta milloin hyvänsä ilmoitetuilla tavoilla tai käyttämällä kieltäytymislinkkiä, joka on sisällytetty tätä tarkoitusta varten sähköpostitse vastaanottamiisi markkinointiviesteihin tai jos viestit toimitetaan muilla keinoin, näille keinoille ilmaistua menettelyä käyttäen.

 

Missä määrin päätöksenteko on automatisoitu?

EDEN ei käytä täysin automatisoitua päätöksentekoprosessia synnyttääkseen sopimussuhteen kanssasi, kehittääkseen tällaista suhdetta tai päättääkseen sen. Jos käyttäisimme näitä menettelyjä jossain tietyssä tapauksessa, ilmoittaisimme sinulle asiasta ja oikeuksistasi siihen liittyen sekä noudattaisimme laillisia velvoitteitamme sovellettavien säädösten mukaisesti.

 

Käytättekö profilointia?

Koska pyrimme tarjoamaan sinulle tuotteita ja/tai palveluita kiinnostustesi mukaisesti ja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, saatamme luoda toimitettuihin tietoihin perustuvan "kaupallisen profiilin". Automatisoituja päätöksiä ei kuitenkaan tehdä tähän profiiliin perustuen.

 

8. KEIDEN KANSSA JAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Me käytämme, siirrämme tai jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolien kanssa ainoastaan tässä Tietosuojakäytännössä kuvattujen ehtojen mukaisesti. EDEN ei myy tai vuokraa henklötietojasi kolmansille osapuolille ja välittää henkiötietoja luonnollisille tai oikeushenkilöille ainoastaan siinä tapauksessa, että saamme etukäteisen suostumuksesi tai sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, jos suostumus ei ole tarpeen tietylle siirrolle.

Jaamme tai annamme kolmansille osapuolille pääsyn henkilötietoihisi tarvittaessa saavuttaaksemme yhden alla kuvatuista syistä ja nykyisen lainsäädännön mukaisesti:

a. Toimittajamme. Tarvittaessa EDEN välittää henkilötietosi tai sallii pääsyn niihin yhtiöille, jotka toimittavat meille palveluita sopimuksen perusteella jonkun tämän Tietosuojalausekkeen kohdassa 7 MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI? - KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET kuvatun tarkoituksen saavuttamiseksi: IT- ja verkkoalustapalvelut, tilausten ja lähetysten hallinta, maksukäsittely, sähköpostijakelu, puhelinpalvelut, verkkosijoittelukampanjat, markkinointi, markkina-analyysi ja promootioiden järjestäminen. Jos joku näistä palveluntarjoajista tarvitsee pääsyn henkilötietoihisi, he käyttävät niitä ainoastaan tuottamaan meille palvelun ja ohjeidemme mukaisesti. Edellytämme myös, että he pitävät tiedot luottamuksellisina ja turvattuina sekä palauttavat tai tuhoavat tiedot, kun niitä ei enää tarvita. Jotkut näistä palveluntarjoajista sijaitsevat ulkomailla, joten nämä henkilötietojen siirrot saattavat olla kansainvälisiä kohdassa 8.d kuvatulla tavalla.

b. Oikeudelliset velvoitteet: EDEN saattaa välittää henkilötietojasi, jos se on tarpeen oikeudellisen velvotteen noudattamiseksi, kuten siirrot toimivaltaisille viranomaisille, tuomareille ja oikeusistuimille. Tähän sisältyvät viranomaisten tekemät pyynnöt rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyen.

c. Eden Groupin yhtiöt: EDEN sallii pääsyn henkilötietoihisi Eden Groupiin kuuluville yhtiöille syistä, jotka on kuvattu tämän Tietosuojakäytännön kohdassa 7) MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?  KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET tai silloin, kun se on tarpeen oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai niiltä puolustautumiseksi tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi. EDEN sallii pääsyn henkilötietoihisi yhtiöille, jotka kuuluvat Eden Groupiin ja toimittavat meille palveluita ja toimivat tietojenkäsittelijänä. Eden Groupin yhtiöt sijaitsevat Euroopan talousalueella (ETA) ja sen ulkopuolella, joten näihin siirtoihin saattaa sisältyä henkilötietojesi kansainvälinen siirto kohdassa 8.d kuvatulla tavalla). Saadaksesi lisätietoa Eden Groupista ja sen rakenteesta, vieraile sivulla https://www.edensprings.com/about-us.

d. Kansainväliset tietojen siirrot. Tietojasi saatetaan siirtää toisille Eden Groupin sisäisille yrityksille sekä tietojen käsittelijöille Euroopan talousalueen (ETA) sisä- ja ulkopuolella. Joissakin tapauksissa ETA-alueen ulkopuolisten maiden lait eivät tarjoa vastaavaa suojaa henkilötiedoillesi kuin ETA-alueen sisäiset lait. Jos henkilötietojasi siirretään ETA-alueen ulkopuolelle, on tällaisten siirtojen perusteena Euroopan komission riittävyyspäätökset tai vakiosopimuslausekkeet.

 

9. MITÄ TOIMIA OLEMME OTTANEET KÄYTTÖÖN PITÄÄKSEMME HENKILÖTIETOSI TURVASSA?

EDEN käyttää asianmukaisia, voimassaolevien asetusten mukaisia teknisiä ja organisatorisia toimia suojatakseen henkilötietojasi väärinkäytöksiltä, tuhoutumiselta, katoamiselta, vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta muuttamiselta, julkistamiselta tai luvattomalta pääsyltä, sisältäen menettelyt, jotka ovat tarpeen epäiltyjen tietomurtojen käsittelemiseksi.

Verkkosivustolla on käyttäjätunnusta ja salasanaa hyödyntävä kirjautumisjärjestelmä, jonka avulla vain luvan saaneet käyttäjät voivat käyttää yksityistä asiakasaluetta. EDEN ei milloinkaan käytä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin edellä mainitun asiakasalueen ylläpitoon, hallinnoidakseen asiakassuhdettasi sekä tarjotakseen asiakasalueella saatavilla olevia palveluita.

Lupaat säilyttää käyttäjätunnustasi huolellisesti ja käyttää sitä asianmukaisesti. Salasanan käyttö on henkilökohtaista ja ei-siirrettävää, eikä salasanaa saa siirtää kolmansille osapuolille edes väliaikaisesti. Sinun onkin käytettävä tarpeellisia toimia suojataksesi salasanasi ja estääksesi sen käytön kolmansien osapuolien toimesta. Olet vastaavasti yksin vastuussa salasanasi käytöstä, eikä EDEN ole vastuussa mistään tappiosta tai vahingosta, joka liittyy salasanasi väärinkäyttöön.

Jos tiedät tai epäilet, että salasanaasi käytetään kolmansien osapuolien toimesta tai että henkilötietoja käytetään väärin tai niihin on päästy luvattomasti, huomauta meitä asiasta niin pian kuin mahdollista käyttämällä tapoja, jotka on kuvattu tämän tietosuojalausekkeen kohdassa 3 KEHEN EDENILLÄ VOIT OTTAA YHTEYTTÄ HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMISEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA? 

 

10. KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

EDEN säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen niiden keräämisen tarkoituksen täyttämiseksi tai et käytä oikeuttasi tietojen poistamiseen tai suostumuksesi peruuttamiseen.

Tiedot poistetaan sen jälkeen, paitsi jos laki edellyttää tai sallii pidempää säilytysjaksoa (esimerkiksi oikeusellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai niiltä puolustautumiseksi). Tällaisessa tapauksessa tietoja säilytetään asianmukaisesti tarvittu aika ennen niiden poistamista.

Määrittääksemme tietojesi asianmukaisen säilytysajan, sovellamme seuraavia kriteereitä:

  1. Tiedot, jotka ovat tarpeen, jotta voimme toimittaa sinulle pyytämäsi tiedot, sisältäen tuotteita ja palveluita koskevat tarjoukset, säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tällaisiin pyyntöihin reagoimiseksi ja niiden käsittelemiseksi sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  2. Tiedot, jotka ovat tarpeen uutiskirjeen lähettämiseksi sinulle, säilytetään niin kauan kuin et peruuta suostumustasi tai ilmoita meille, ettet enää toivo vastaanottavasti sitä ja sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  3. Tiedot, jotka ovat tarpeen asiakasalueellemme rekisteröitymiseksi säilytetään niin kauan kuin sopimuussuhteesi EDENiin jatkuu, olettaen, ettet peruuta pääsyäsi suljetulle alueelle ja sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  4. Tiedot, jotka ovat tarpeen, jotta voimme tarkistaa palvelun saatavuuden kotiisi tai sijaintiisi säilytetään niin kauan kuin on ehdottomasti tarpeen näistä syistä ja sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  5. Tiedot, jotka liittyvät EDEN-tuotteiden ja -palveluiden hankkimiseen sopimussuhteeseen liittyen säilytetään niin kauan kuin sopimussuhteesi EDENiin on voimassa tai niin pitkään kuin on tarpeen tähän sopimukseen sisältyvien oikeuksien käyttämiseksi ja velvoitteiden noudattamiseksi ja sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  6. Tiedot, jotka ovat tarpeen, jotta voimme reagoida teknistä tukea koskeviin pyyntöihisi tai EDENin tuotteisiin ja palveluihin liittyviin tukipyyntöihin säilytetään niin kauan kuin on tarpeen tällaisiin pyyntöihin reagoimiseksi ja niiden käsittelemiseksi sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  7. Jos annat suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, tietosi säilytetään niin kauan kuin et peruuta suostumustasi tai ilmoita meille, ettet enää toivo vastaanottavasti tällaista viestintää ja sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  8. Tiedot, jotka lähetetään rekrytointiprosessiin tai henkilöstön valintamenettelyyn osallistumiseksi säilytetään yleisesti ottaen kolmen vuoden ajan ja sovellettavan lain määräysten ja säilytysaikojen mukaisesti.
  9. Jos laitteellesi asetetaan evästeitä, säilytetään tietoja sovellettavien oikeudellisten määräysten ja toimivaltaisten viranomaisten suositusten mukaisesti.

 

11. MITKÄ OVAT HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUTESI?

Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti sinulla on nimenomaisia oikeuksia omien henkilötietojesi keräämiseen ja käsittelyyn liittyen.

Oikeutesi ovat seuraavat:

  1. Oikeus tiedon saamiseen: Sinulla on oikeus saada tietoa omien henkilötietojesi käytöstä ja käsittelystä selkeästi ja helppotajuisesti ilmaistuna tiivissä, läpinäkyvässä, ymmärrettävässä ja helposti saatavilla olevassa muodossa.
  2. Oikeus pääsyyn: Sinulla on oikeus pyytää milloin hyvänsä meitä vahvistamaan, käsittelemmekö henkilötietojasi, että annamme sinulle milloin hyvänsä pääsyn tällaisiin tietoihin ja niiden käsittelyyn liittyviin tietoihin sekä saamaan itsellemme kopion näistä tiedoista. Toimittamamme kopio henkilötiedoistasi on ilmainen, mutta pyydetyistä lisäkopioista voidaan veloittaa kohtuullinen, hallinnollisiin kuluihin perustuva maksu. Me puolestaan saatamme pyytää, että todistat henkilöllisyytesi tai toimitat lisätietoja käsitelläksemme pyyntösi.
  3. Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten, vanhentuneiden tai epätäydellisten henkilötietojen oikaisua. Voit myös pyytää, että epätäydelliset henkilötiedot täydellistetään, esimerkiksi toimittamalla tiedot täydentävä lausunto.
  4. Oikeus tietojen poistamiseen: Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, jos tiedot eivät esimerkiksi ole enää tarpeen niihin tarkoituksiin, joihin ne kerättiin tai joihin niitä käsiteltiin. Tämä oikeus ei kuitenkaan ole absoluuttinen, joten EDEN voi jatkaa niiden säilyttämistä tapauksissa, jotka on kerrottu sovellettavissa asetuksissa.
  5. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä, mikä tarkoittaa, että saatamme jatkaa niiden säilyttämistä, mutta emme saa jatkaa niiden käsittelyä, jos jokin seuraavista ehdoista täyttyy:
    - kyseenalaistaessasi tietojen oikeellisuuden siksi aikaa, että voimme varmentaa näiden tietojen oikeellisuuden
    - käsittely on laitonta, mutta vastustat tietojen poistamista ja pyydät sen aijaan niiden käytön rajoittamista
    - EDEN ei enää tarvitse tietoja käsittelyä varten, mutta tarvitset niitä oikeuden vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai niiltä puolustautumiseksi
    - tietojen käsittelyn vastustaminen odotettaessa varmistusta sille, kumoavatko EDENin oikeudelliset perusteet omasi
  6. Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus pyytää tietojesi siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Tätä oikeutta sovelletaan, kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimuksen suorittamiseen ja kyseinen käsittely suoritetaan automaattisesti.
  7. Oikeus vastustaa: Tämä oikeus sallii sinun vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sisältäen profiloinnin. Emme enää käsittele tietojasi, ellemme voi osoittaa pakottavia oikeudellisia perusteita käsittelylle tai oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai niiltä puolustautumiseksi.
  8. Oikeus suostumuksen peruuttamiseen: Niissä tapauksissa, joissa olemme saaneet suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tietyistä syistä (esimerkiksi markkinointimateriaalien lähettämiseksi), voit peruuttaa sen milloin hyvänsä.

 

Oikeus tehdä valitus valvovalle viranomaiselle: Sinulla on oikeus tehdä valitus: Office of the Data Protection , jonka yhteystiedot löydät osoitteesta http://www.tietosuoja.fi/en/

Voit käyttää oikeuksiasi ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen GDPR.Inquiries@edensprings.com ja sisällyttämällä viestiisi nimesi ja osoitteesi viestintä- ja todennussyistä sekä tarjoamalle pyyntösi käsittelylle välttämättömät tiedot.

Jos jaluat peruuttaa suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, voit ilmoittaa asiasta milloin hyvänsä ilmoitetuilla tavoilla tai käyttämällä kieltäytymislinkkiä, joka on sisällytetty tässä tarkoituksessa sähköpostitse vastaanottamiisi markkinointiviesteihin tai jos viestit toimitetaan muilla keinoin, näille keinoille ilmaistua menettelyä käyttäen.

Siinä tapauksessa, että pyyntösi ovat selvästi perusteettomia tai liiallisia, erityisesti niiden toistuvasta luonteesta johtuen, saatamme joko veloittaa kohtuullisen maksun, joka perustuu asiaan liittyviin hallinnollisiin kuluihin tai olla toimimatta pyynnön mukaisesti.

Saadaksesi lisätietoa oikeuksistasi, voit ottaa yhteyttä meihin käyttämällä tapoja, jotka on kuvattu tämän tietosuojalausekkeen kohdassa 3, KEHEN EDENILLÄ VOIT OTTAA YHTEYTTÄ HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMISEEN LIITTYVISSÄ ASIOISSA?

 

12. MUUTOKSET

EDEN voi aika ajoin muuttaa tätä tietosuojalauseketta muokatakseen sitä vastaamaan Sivustolla tapahtuneita muutoksia tai suhteessa henkilötietojesi käsittelyyn tai lain vaatimalla tavalla. EDEN ilmoittaa näistä muutoksista Sivustolla niiden tapahtuessa.