Kokeile ilmaiseksi tai pyydä tajous

Haluatko saada parempia tuloksia? Työntekijöiden tyytyväisyys ja asiakaskokemus ovat avainasemassa yrityksen menestyksessä. Korkealaatuisen veden ja kahvin tarjoaminen tiimillesi ja asiakkaillesi voi tuoda sinulle kaipaamasi tulokset.

Luottamalla yhteen toimijaan kahden työpaikkojen kulutetuimpien juomien osalta saat tuntuvia etuja. Valitse tarjoaja, joka varmistaa yrityksesi hyvinvoinnin ja asiakkaidesi tyytyväisyyden. Valitse Eden Springs!

KOKEILE VELOITUKSETTA!
Vedenjuonti on yksi helpoimmista ja tehokkaimmista tavoista huolehtia hyvinvoinnista työpaikalla. Vesiautomaatti toimistolla muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä ja tarjoaa luontevan ympäristön lyhyille työtauoille ja sosiaaliselle kanssakäymiselle. Tutustu meihin ja kokeile nyt lähdevesiautomaattia 2 viikkoa veloituksetta ja sitoumuksetta. Täytä alla oleva lomake!

NAUTI KAHVITAUOISTASI!
Edenin kahviautomaatit tuovat kahvilatasoisen kahvin työpaikallesi. Nappia painamalla valmistat käden käänteessä herkullisen cappuccinon, espresson tai latte macchiaton. Nyt tarjoamme Animo OptiFresh Bean 3 NG –kahviautomaatin 69,90€/kk ja saat Lavazza LB 951 –kapselikeittimen ja 100 kahvikapselia kaupan päälle!* Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

* Hinta alv. 0%. Tarjous koskee uusia kahviautomaattisopimuksia 36 kk sopimuskaudella. Hinta sisältää kahviautomaatin huollot. Tarjous on voimassa 31.05.2017 saakka.