Jokainen meistä pitää erilaisista kahvijuomista, ja välillä on mukava kokeilla myös uusia makuja. Aamun voi aloittaa perinteisellä papukahvilla, mutta iltapäivän kahvitauolla nautittu aito cappuccino voi olla juuri se piristysruiske, joka tekee hyvästä työsuorituksesta erinomaisen. 

Enää sinun ei tarvitse valita perinteisen papukahvin ja espressopohjaisten kahvijuomien välillä! Kun teet sopimuksen Animo-kahviautomaatista, saat Saeco Lirika –espressoautomaatin käyttöösi veloituksetta!* 

Animo-kahviautomaatit valmistavat kahvin joko jauhetuista tai kokonaisista kahvipavuista, ja ne tuovat kahvilatasoisen kahvin toimistoonne. Automaatti yhdistää markkinoiden uusimman teknologian ja tyylikkään muotoilun unohtamatta käytettävyyttä. Juomavaihtoehtojen monipuolisuus, korkea laatu, ympäristöarvot sekä käyttöä ja huoltoa helpottava teknologia tekevät Animosta erinomaisen valinnan niin toimistoihin kuin asiakastiloihin. Lue lisää! 

Saeco Lirika on pieni helmi kahviautomaattimarkkinoilla, tuoden laadukkaat espressopohjaiset kahvit toimistoihin. Lirikalla valmistat käden käänteessä kupillisen aitoa espressoa, cappuccinoa tai latte macchiatoa. Tämä espressoautomaatti valmistaa kahvin aidoista espressopavuista, ja se on kooltaan kompakti ja ominaisuuksiltaan helppokäyttöinen. Maidonvaahdotin takaa täydellisen nautinnon maitopohjaisten kahvijuomien ystäville. Lue lisää! 

* Tarjous voimassa 31.12.2015 

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa (työpäivinä).