Kahvikone sekä lähdevesiautomaatti samassa pakettitarjouksessa

Tilatessasi kahviautomaatin tarjoamme lähdevesiautomaatin kaupan päälle!

Kahvitauot ja muut lepohetket työpaikalla auttavat ennaltaehkäisemään työpäivän aikaista väsymystä ja stressiä. Tutkimusten mukaan ihminen kykenee keskittymään vaativaan työhön yhtäjaksoisesti kolmesta vartista tuntiin. Näin ollen työtaukojen merkitys työntekijöiden jaksamiseen ja tehokkuuteen on merkittävä. 

Eden Springsin tarjoamat kahviautomaatit tuovat yhdessä Robert Paulig Roasteryn ja Meiran kahvien kanssa kahvilan toimistoonne! Koskee tarpeenne sitten kahviautomaatteja, kahvinkeittimiä tai kahvituotteita, löytyy valikoimastamme varmasti tarpeeseenne sopiva ratkaisu.

Tarjoamme nyt uusille kahviautomaattiasiakkaillemme lähdevesiautomaatin kaupan päälle!* 

* Tarjoamme perusmallisen lähdevesiautomaatin vuokrakulut veloituksetta, Animo-kahviautomaattien yhteydessä. Lähdevesi 18,9 l pulloista veloitetaan kulutuksen mukaan. Tarjous koskee ainoastaan uusia kahvi- ja vesiautomaattiasiakkuuksia. 

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä (työpäivinä).

Animo OptiBean

Vahva espresso tai täydellinen cappuccino. Maku on kaikista tärkein: Tuoreen kahvin maku. Animo OptiBean tarjoaa juuri tämän. Kone jauhaa kahvipavut ja valmistaa aitoa espressoa joka kerralla.

OptiBean on oikea valinta kahvinystävälle, vaativalle kahvinjuojalle ja kelle tahansa, joka pitää aidosta ja tuoreesta kahvista. Animo OptiBean: Laatua pavuista kuppiin.

Yksi toteuttamistamme hiilen vähennusaloitteistamme, jolla on suurin vaikutus, on pullojemme uudelleenkäyttö.Pullomme voidaan käyttää uudelleen jopa 50 kertaa ennen niiden kierrättämistä.

Eden Springs johtaa markkinaansa ympäristötoimenpiteillä. Eden Springs auttaa tuhansia eurooppalaisia asiakkaitaan ehkäisemään ilmastonmuutosta CarbonNeutral® -ohjelmansa avulla.

Rainforest Alliance on yhdysvaltalainen ympäristöjärjestö, joka pyrkii suojelemaan sademetsien eläimiä ja ympäristöä sekä edistämään kestävää kehitystä ja turvaamaan luonnon monimuotoisuutta.