Skip to main content
Home

Soita meille

ASIAKASPALVELU

010 800 700

Ota yhteyttä

5

EDEN FRESH - KAHVIAUTOMAATTI TOIMISTOON

TULET IHASTUMAAN TUOREELTAAN PAAHDETTUIHIN KAHVEIHIMME

KAHVIAUTOMAATTI & KAHVI TOIMISTOON

Miltä kuulostaisi herkullinen ja tuoreeltaan valmistettu kahvi toimistolla? Kahviautomaattiemme avulla voit valita juuri sinulle sopivan kahvijuoman vain napin painalluksella! Edenin kahviautomaatit takaavat, että jokainen kahvikuppi on korkealaatuinen.

  • Edenin kahviautomaatti käyttää tuoreeltaan paahdettuja kahvipapuja tai vastajauhettua kahvia, joilla saadaan aikaan täydellinen aromi.
  • Tarjoamme laajan valikoiman kahvia toimiston kahviautomaatteihin. Työntekijänne ja asiakkaanne voivat nauttia täydellisen kupin perinteistä kahvia, tuoreen italialaisen espresson, latten tai cappuccinon suurella nautinnolla. 
  • Kahviautomaattimme ovat peräisin johtavilta valmistajilta, kuten Animo, Bonamat ja Saeco, jotta löydät toimistollesi sopivan automaatin.
  • Kaikki kahviautomaattimme ovat helppokäyttöisiä.

Kahviautomaatit - 4 Tuotetta

Kahviautomaatti Animo OptiFresh Bean

Kahviautomaatti Animo OptiFresh Bean

Animo OptiFresh Bean on kahviautomaatti sinulle, joka haluat nauttia kahvisi tuoreena vastajauhetuista pavuista. Automaatti sopii erinomaisesti keskisuurille ja suurille yrityksille.

Kahviautomaatti Animo OptiFresh

Kahviautomaatti Animo OptiFresh

Animo OptiFresh on kahviautomaatti sinulle, joka haluat nauttia erinomaisesta suodatinkahvista laadusta tinkimättä. Automaatti sopii erinomaisesti keskisuurille ja suurille yrityksille.

Kahviautomaatti Bonamat Fresh Ground

Kahviautomaatti Bonamat Fresh Ground

Bonamat Fresh Ground kahviautomaatti valmistaa kahvin pavuista jauhamalla, mikä varmistaa, että kahvi maistuu tuoreelta ja vasta valmistetulta.

Espressoautomaatti Saeco Lirika

Espressoautomaatti Saeco Lirika

Saeco Lirika espressoautomaatti on kompakti ja helppokäyttöinen espressopavuista kahvin valmistava kahvikone, joka sopii erinomaisesti pieniin toimistoihin.

TILAA KOKO PAKETTI!

Kahviautomaatit

Tilatessasi kahviautomaatin tarjoamme lähdevesiautomaatin kaupan päälle!

GOURMET-KAHVIA TOIMISTOLLE!

Kahviautomaatit

Robert Paulig Roasteryn gourmet-kahvit tuovat laatua kahvihetkeen!