Laadukasta kahvia toimistolle!

Laadukasta kahvia toimistolle!

Jotta saat täydellisen kupin kahvia töissä joka päivä
Animo OptiMe
Kahdelle pavulle lokerot!
Kompakti ja moderdi suunnittelu!
Pieni kone- upea maku!
Täydellisen makuinen kahvi

Animo Touch OptiFresh Bean

24 helposti ohjelmoitavaa juomavaihtoehtoa
Helppo käyttää intuitiivisella käyttöliittymäll
Tyylikäs ja moderni muotoilu
Tarjoamme Teille ilmaista kahvia!

6 kiloa ilmaista kahvia

Koulutus kahvilaitteen käyttöön
Tekniset palvelut
Edenin Barista Laatutakuu

Laadukasta kahvia toimistolle

Olemme intohimoisia hyvästä kahvista! Me Eden Springsillä olemme intohimoisia hyvästä kahvista ja sen hyvästä mausta!

Nopea asennus

Kahviautomaattinne voidaan toimittaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, sekä kahvitarvikkeenne mihin vain Suomessa. Kahviautomaattipalveluumme sisältyy säännöllinen kahvituotteiden jakelu. Säännöllisin väliajoin suoritettavan automaatin huollon yhteydessä henkilökuntamme täydentää tarvitsemanne kahvituotteet ja -tarvikkeet.

Huolto

Ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittama kahviautomaattien säännöllinen huolto sisältyy sopimukseen. Korkealaatuiset kahviautomaattimme ovat helppokäyttöisiä ja vaivattomia puhdistaa. Asiakkaan suorittama päivittäinen tai viikoittainen huolto riippuu automaatista, mutta henkilökuntamme näyttää sinulle asennuspäivänä, mitä tehdä automaatin erinomaisen toiminnan takaamiseksi.

Laadukasta kahvia toimistolle

Täydellinen kuppi kahvia alkaa täydellisestä kahviautomaatista. Miltä kuulostaisi vahva espresso, herkullinen vasta jauhettu kahvi tai cappuccino tuoreella maidolla? Eden tarjoaa laadukasta kahvia Löftbersiltä ja Robert Paulig ja muilta paahtimoilta.

Kahvipavut
Nopea asennus
Huolto
Laadukasta kahvia toimistolle

Kahvikoneet työpaikalle

Eden tarjoaa laajan valikoima kahvijärjestelmiä, jotta työntekijäsi ja asiakkaasi voivat nauttia täydellisestä kahvista mihin tahansa aikaan päivästä.

Prioriteettimme on tarjota sinulle paras mahdollinen kahvittelukokemus. Siksi Eden on parhaiden kahvin ja kahvinkeitinten toimittajien kumppani, jotta voimme tarjota laajan valikoiman vaihtoehtoja täyttämään työpaikkasi tarpeet.

Edenillä on ratkaisu kaiken tyyppisille yrityksille, nautitpa pari kuppia kahvia toimistolla tai tarjoilet sadoille työntekijöille ja asiakkailla joka päivä pankissa. Yhdistelmä korkealaatuista kahvia, parhaat kahvinkeittimet ja Edenin tekninen palvelu takaa tuon erityisen nautintohetken, kuppi toisensa jälkeen.