SAUMATONTA PALVELUA AINA KUN TARVITSET MEITÄ

Asiakaslupauksemme

Kun vuokraat meiltä, saat paljon muutakin kuin työpaikkasi juomat.  Tarvitset toimittajan, jolle kaikki työpaikkasi veteen ja kahviin liittyvät tarpeet ovat tärkeitä. Eden tarjoaa aikataulutettuja palveluja, kuten asennuksen, tuotteiden toimituksen sekä automaattisen huollon. 

4 asiakaslupaustamme ovat takuusi erinomaisesta palvelusta sekä odottamastasi tuesta.

 1. Ajallaan tapahtuva asennus: Jos ostat tai vuokraat juomavesiautomaatin tai kahviautomaatin, toimitamme ja asennamme ne  sovittuna päivänä ja ajankohtana.*
 2. Tuotetyytyväisyys: Me pullotamme vain parasta kotimaista vettä ja toimitamme johtavia kahvimerkkejä. Jos kuitenkin olet vastoin odotuksia tyytymätön pullotetun veden laatuun (makuun, väriin, tuoksuun, jne.), Eden lupaa vastata 48 tunnin sisällä työpäivinä ja tarvittaessa korvata tuotteen ilmaiseksi.
 3. Vesiautomaatin hygieniahuolto WE:n ohjeiden mukaan**: Eden suorittaa vesiautomaattien puhdistuksen sopimuksen mukaisesti vähintään 2 kertaa vuodessa.
 4. Ajallaan tapahtuva toimitus: Toimitamme sinulle veden ja kahvin 2 työpäivän sisällä sovitusta toimituspäivästä.*

* Ellei asiakas ole esittänyt toivomusta uudesta asennusajasta ennen alkuperäistä asennuspäiväystä, eikä asennuspaikkaan pääsylle ole ollut esteitä.
** Watercoolers Europe

Olemme aina valmiina auttamaan

Ota yhteyttä
 • Puhelimitse: asiantunteva tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua kysymysten tai ongelmien kanssa. Soita numeroon 010 800 700 klo 8.00-11.30 ja 12.30-16.00 maanantaista perjantaihin.
 • Kasvokkain: korkeasti koulutettu ja ystävällinen tekninen tiimimme vierailee toimipaikassasi sovitussa aikataulussa asentaakseen laitteet, suorittaakseen rutiinipuhdistuksen ja korjatakseen ongelmia.
 • Verkossa: voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fi.edensprings.com tai jättää yhteydenottopyynnön pyytääksesi apua. 

ASENNUS & TOIMITUS KOTIMAASSA

Jos vuokraat lähdevesiautomaatin, vesijohtoautomaatin tai kahviautomaatin, Edenin ammattitaitoinen henkilökunta toimittaa ja asentaa ne yhdessä sovittuna päivänä ja ajankohtana.

Toimimme vesiautomaattimarkkinoilla valtakunnallisesti ja kahviautomaattimarkkinoilla Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla. 
 
Toimittamme myös veden tai kahvin sinulle yhdessä sovitun aikataulun mukaan.  7 toimipisteellämme olemme aina lähellä teitä.

Veden toimitus

Olemme Suomen johtava yritysten ja yhteisöjen juomaratkaisujen toimittaja.

Lähdevesiautomaattipalveluumme sisältyy säännöllinen vedenjakelu. Määritämme vedentarpeenne ja toimitamme sopivan määrän vesipulloja automaattisesti säännöllisin väliajoin.

Vedentoimitusten yhteydessä ystävälliset, univormuun pukeutuneet palveluedustajamme vievät pois tyhjät pullonne.

Kahvin toimitus

Kahviautomaattinne voidaan toimittaa Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueilla, sekä kahvitarvikkeenne mihin vain Suomessa.

Kahviautomaattipalveluumme sisältyy säännöllinen kahvituotteiden jakelu. Säännöllisin väliajoin suoritettavan automaatin huollon yhteydessä henkilökuntamme täydentää tarvitsemanne kahvituotteet ja -tarvikkeet.

Löydä meidät

Osoitteemme

 • 010 800 700
  Satumaa-Markkinointi Käenkoskentie 5 80130 Joensuu
 • 010 800 700
  Experant Oy Päivärannantie 10 70420 Kuopio
 • 010 800 700
  Pohjoinen Pisara Oy Kytösavuntie 2 90440 Kempele
 • 010 800 700
  Eden Springs Oy Finland Jännekuja 1 01740 Vantaa
 • 010 800 700
  Eden Springs Oy Finland Vanha Vaasantie 8 39160 Julkujärvi
 • 010 800 700
  Eden Springs Oy Finland Lehtimäentie 15-19 21290 Rusko

HUOLTO

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkastaa ja puhdistaa automaatit säännöllisesti, ja pienet ongelmat voidaan ratkaista heti paikan päällä.

Jos jokin menee vikaan automaatin kanssa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jolloin ongelma voidaan ehkä selvittää puhelimitse teknikoidemme kanssa. Mikäli ongelma ei ratkea puhelimitse, henkilökuntamme tulee paikan päälle ratkaisemaan ongelman.

Juomavesiautomaatin huolto

Ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittama juomavesiautomaattien säännöllinen huolto ja puhdistus sisältyy sopimukseen riippuen sopimustyypistä. Vesiautomaattimme puhdistetaan vähintään kaksi kertaa vuodessa Watercoolers Europen ohjeistuksen mukaan.

Huoltojen välisenä aikana lisäpuhdistuksen voit  tehdä helppokäyttöisillä hygienialiinoillamme. Näin pidät juomavesiautomaatin ulkopuolen hyvässä kunnossa.

Kahviautomaatin huolto

Ammattitaitoisen henkilökuntamme suorittama kahviautomaattien säännöllinen huolto sisältyy sopimukseen.  

Korkealaatuiset kahviautomaattimme ovat helppokäyttöisiä ja vaivattomia puhdistaa. Asiakkaan suorittama päivittäinen tai viikoittainen huolto riippuu automaatista, mutta henkilökuntamme näyttää sinulle asennuspäivänä, mitä tehdä automaatin erinomaisen toiminnan takaamiseksi.

PALVELUTIIMIT

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme?

Asiantuntevat asiakaspalvelijamme sekä tekninen huoltotiimimme ovat aina valmiina auttamaan sinua!

Asiakaspalvelu

Pätevä ja ystävällinen asiakaspalvelutiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi tarvikkeista, käyttäjätilistäsi, laskuista tai automaateista. Jos jokin menee vikaan, diagnosoimme ongelman ja autamme sinua korjaamaan sen nopeasti.

Apua saat seuraavilla tavoilla:

 • Soittamalla meille numeroon 010 800 700 klo 8.00-11.30 ja 12.30-16.00 maanantaista perjantaihin
 • Täyttämällä yhteydenottolomakkeen
Tekninen huoltotiimi

Tekninen tiimimme suorittaa juomavesiautomaattiesi ja kahviautomaattiesi säännöllisen huollon ja puhdistuksen.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua. Henkilökuntamme saa kattavan yrityksen sisäisen koulutuksen.

Apua saat seuraavilla tavoilla:

 • Soittamalla meille numeroon 010 800 700 klo 8.00-11.30 ja 12.30-16.00 maanantaista perjantaihin
 • Täyttämällä yhteydenottolomakkeen