Hyvä asiakas,

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja otamme Koronavirus-tilanteen erittäin vakavasti. Tilanteen kehittyessä haluamme pitää sinut ajan tasalla toimenpiteistä, jotka toteutetaan Edenillä.

Noudatamme paikallishallinnon ohjeita suojataksemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme. Tiimimme on varustettu käsineillä ja käsidesinfioinnilla ja heitä on kehotettu työskentelemään tilanteen edellyttämien korkeiden turvallisuusstandardien mukaisesti. Tämä on tiukkojen hygieniakäytäntöjen mukainen, jota sovelletaan mahdollisten riskien estämiseksi. Aivan kuten tavallisissa tapauksissa, kaikkien flunssaoireita osoittavien työntekijöidemme tulee pysyä kotona välttääkseen yhteyttä työtovereihin tai asiakkaisiin.

Olemme päättäneet tehdä kaikkemme tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, jopa näissä poikkeavissa olosuhteissa. Tästä huolimatta saatamme kohdata joitain vaikeuksia tietyillä alueilla, jotka voivat aiheuttaa mahdollisia viivästyksiä tai muutoksia palveluihimme. Pahoittelemme tätä jo etukäteen ja pyydämme ymmärrystäsi. Erityisissä olosuhteissa rohkaisemme asiakkaitamme hankkimaan "ylämääräisiä" lähdevesipulloja ja pieniä pulloja estääkseen tuotteiden mahdollista pulaa toimistoissa ja tiloissa.

Haluamme myös käyttää tätä tilaisuutta muistuttaaksemme sinua oikeista ja turvallisista tavoista käyttää laitteitamme:

• Kun vaihdat pulloja, varmista, että kädet ovat puhtaat

• Vältä koskettamasta vesijäähdyttimen pistoketta täyttäessään kuppia tai pulloa

• Pidä hanat puhtaina, käytä kertakäyttöisiä hygieniapyyhkeitä

• Voimme tarjota ylimääräisen siivouksen jokaisen vierailun yhteydessä, kerro yhteyshenkilöllesi Edenillä toiveistanne

Voimme vakuuttaa teille, että ryhdymme kaikkiin välttämättömiin ennaltaehkäiseviin toimiin saastumisriskien välttämiseksi. Pidämme Teitä jatkuvasti ajantasalla tilanteen kehityksestä.

Ota yhteyttä Eden-yhteyshenkilöön saadaksesi lisätietoja.

Lämpimät terveiset,
Eden Springs Skandinavia