Miksi lähdevesi?

Miksi lähdevesi?

Eden toimittaa raikasta ja terveellistä vettä suoraan työpaikallesi, sinun tarvitsee vain juoda. Yksi tehokkaimmista tavoista huolehtia hyvinvoinnistasi on juuri korkealaatuisen veden juominen. Edenin lähdevesi on peräisin tarkkaan valikoiduista lähteistä, kaukana epäpuhtauksista.

Lue lisää

Edenin uusi Storm-lähdevesiautomaatti mullistaa vesiautomaattimarkkinat

Syksyn 2017 aikana Eden toi valikoimaansa ensimmäiset kappaleet täysin uudenlaista Storm-lähdevesiautomaattia. Storm on ainutlaatuinen lähdevesiautomaatti erityislaatuisella edullaan: lähdevesipullo on laitteen pohjalla kaapin sisällä. Stormin ansiosta sinun ei siis enää tarvitse nostaa lähdevesipulloja juomavesiautomaattisi päälle. 

Korkealaatuinen teknologia ja hygienia 

Lue lisää

Kahvin ja työn iloinen liitto

Kahvin ja työn iloinen liitto

Kahvin ja työn erottamaton yhteys on modernin sivilisaatiomme kulmakiviä – niin täydellinen pari, että siitä on muodostunut tämän päivän työelämän ydin. Työntekijät, jotka etsivät jotakin maukasta täydentämään työpäivänsä, ovat huomanneet kahvikupillisen hyödyt eivätkä näytä merkkejä kofeiinista luopumisesta.

Me tiedämme, että kahvin ja työn suhde on ikuinen rakkaustarina – mutta mikä tekee tästä siteestä niin vahvan?

Suorituskyky

Lue lisää

Mitä tapahtuu, jos juot liian vähän vettä töissä?

Mitä tapahtuu, jos juot liian vähän vettä töissä?
Ohimot tykyttävät, kurkku ja huulet tuntuvat kuivalta ja kollegan ääni muuttuu ärsyttävämmäksi joka minuutti. Mitä sinä ja monet muut kokevat ovat nestehukan aikaisia merkkejä, joita pystyt helposti ennaltaehkäisemään – juomalla muutaman ylimääräisen lasillisen vettä. Helposti saatavilla oleva juomavesi työpaikalla voi auttaa tässä pitkälle.  
Lue lisää

6 syytä hankkia vesiautomaatti toimistoon

6 syytä hankkia vesiautomaatti toimistoon

Jokainen meistä on tehty vedestä. Lihaksistostamme 75 % on vettä, luista 22 %, verestä 83 % ja aivoistamme huimat 90 % on vettä. Jotta elimistömme toimii kuten pitääkin ja pysymme terveenä, meidän täytyy juoda vettä. 

Keräsimme kuusi syytä, miksi raikkaan veden tarjoaminen työpaikalla kannattaa:

Lue lisää

7 terveellistä välipalaa työpöydän ääreen

7 terveellistä välipalaa työpöydän ääreen

Kun väsymys iskee aamupäivällä tai saavutat väistämättömän iltapäiväväsymyksen, valitsetko terveellisen välipalan ylläpitämään energiatasojasi, vai tartutko johonkin makeaan saadaksesi nopeasti sokeria, vain huomataksesi että energiatasosi ovat pian takaisin lähtökuopissaan?

Lue lisää

Säännölliset tauot pitävät sinut pirteämpänä

Säännölliset tauot pitävät sinut pirteämpänä

Kun tietokoneet ovat vallanneet modernit työpaikat, vietämme suurimman osan työajastamme istuma-asennossa ja usein vielä varsin epämukavassa sellaisessa. Uppoutuessamme "virtuaalimaailmaan" kiinnitämme yhä vähemmän huomiota fyysisille tuntemuksillemme ja kehomme tarpeille. 

Lue lisää

Liikunta lisää energiaa

Liikunta lisää energiaa

Säännöllinen liikunta antaa lisää voimia jaksaa koko päivän. Kiireisen työn ja henkilökohtaisten aikataulujen lomassa on vaikea löytää aikaa liikunnalle. Vaikka aikomus olisi rehellinen, liikunta saattaa pudota matalalle kiireellisyyslistalla. On kuitenkin tärkeä muistaa, että kehoa ei ole suunniteltu istumaan työpöydän ääressä, seisomaan koko päivää eikä tekemään toistuvia tehtäviä pitkään. Keho on tarkoitettu liikkumaan. 

Lue lisää

Terveellinen ruokailu työpaikalla

Terveellinen ruokailu työpaikalla

Yksi tärkeimmistä työntekijän terveyteen vaikuttavista seikoista on ravitsemus. Maailman terveysjärjestö WHO kertoo, että oikea ruokavalio voi kohentaa tuottavuutta 20 %. Koska yritysten menestys perustuu työntekijöiden tuottavuuteen ja tehokkuuteen, työnantajien kannattaa tukea työntekijöiden terveitä ruokatottumuksia. 

Lue lisää

Pages